From Amsterdam with loVe

From Amsterdam with loVe

Amsterdam is wereldberoemd. Van over de hele wereld komen mensen graag naar deze eigenzinnige plek, waar vrijdenken en tolerantie zijn uitgevonden. Ze komen in groten getale voor de bekende trekpleisters. Maar vooral ook voor de spreekwoordelijke tolerantie. Het vrije woord, het liberale denken en de vrije liefde maken Amsterdam tot een plek waar alles kan en niets moet. Wij, als 12e generatie Amsterdammers zijn nogal trots op onze stad en we willen dat veel mensen van de echtheid en het spreekwoordelijke ‘randje’ kunnen blijven genieten. Je vindt ons dan ook alleen in 020; dat doet niemand ons na! We verrassen en inspireren onze gasten graag op een positieve manier en werken bewust aan een bedrijf dat betaalbaar is en blíjft. Zonder concessies te doen aan creativiteit en kwaliteit. Elk detail is belangrijk: of het nu gaat om onze inrichting of over de zorg waarmee voedsel en drankjes worden bereid en opgediend. Onze eVents bieden een podium aan uitbundige creativiteit, lol en tolerantie. Zo genieten onze gasten optimaal van hun verblijf en van de leukste service die de stad kan bieden.

In onze vestigingen werken meer dan 100 eigenzinnige medewerkers in een prettige werksfeer. Die snappen dat we uniek zijn, niet per se bedekt met tatoeages, ons hoofd koel houden, multi-taskers pur sang, professioneel, niet vloeken, van Amsterdam houden, weten wat er gaande is in de Amsterdamse scene, eerlijk, geen bullshitters, open-minded en tolerant. Als je homofoob bent, onwetend, griezelig of afwachtend, lees dan vooral niet verder. Hotel V en The Lobby zijn dan waarschijnlijk niet jouw plek. Maar als je eerlijk bent, slim genoeg om jezelf te relativeren, namen en gezichten kunt onthouden, je gast zich graag speciaal laat voelen, Small talk niet vervelend vindt, easy-going bent, situaties kunt ‘lezen’ en iets extra’s brengt: we zijn benieuwd naar jou! Ben je een fijnproever, clubber, hou je van kunst, cultuur of architectuur? We willen je leren kennen. Ben je er klaar voor om familie van V te worden? Voel jij je thuis in Amsterdam? Dan word jij misschien die nieuwe collega waar we naarstig naar op zoek zijn!

Hotel V - onze vestigingen


Hotel VHotel VThe LobbyHotel VThe Lobby
FrederikspleinNespleinNespleinFizeaustraatFizeaustraat

Hotel V Fizeaustraat & The Lobby Fizeaustraat: Opening in 2016

​Dichtbij het Amstelstation en op steenworp van de Amstel-skyline wordt druk gewerkt aan de opening van onze nieuwste vestiging. Een ambitieus hotel- en restaurant/bar concept waarmee we wéér een plek in Amsterdam in beweging brengen. Het hotel met 90 ruime kamers en The Lobby brengt authentieke luxe met een vintage twist. Met onze eVents in de kelder werken we aan een verhaal dat rondzingt in Amsterdam-Oost en ver daarbuiten. The Lobby staat voor een unieke plek, waar hotelbar, restaurant, café, private dining en eVents samenkomen: in het kort: een culinaire lobby waarbij het draait om "Food, Drinks, Gezelligheid".

Bekijk hier het volledige aanbod vacatures van:

Hotel V Fizeaustraat Amsterdam
The Lobby Fizeaustraat AmsterdamZie jij jezelf in één van deze rollen? Klik er dan op en reageer direct vanaf de site. Je antwoord komt direct bij Hotel V aan. Wil je eerst meer weten over Hotel V?


Hotel V Nesplein & The Lobby Nesplein

Hotel V Nesplein bevindt zich pal naast de Dam, in één van de meest populaire en historische straatjes van Amsterdam: de Nes. Een rustige haven in het hectische hart van de stad. Hotel V Nesplein is een kosmopolitisch hotel met een eigen karakter, dat een beetje meer leven in de Amsterdamse brouwerij brengt.

Het kloppend hart van Hotel V Nesplein is The Lobby Nesplein, een unieke locatie waar Amsterdammers en internationals samenkomen. Met een bar en restaurant, een houtgestookte open haard, een bibliotheek met unieke boeken over Amsterdam en een heerlijk terras op het Nesplein. Er is zelfs een klein podium voor evenementen. The Lobby Nesplein is het ideale voorbeeld van een “Living lobby”.

Bekijk hier het volledige aanbod vacatures van:

Hotel V Nesplein
The Lobby Nesplein
Hotel V Frederiksplein

Hotel V Frederiksplein bevindt zich aan de rand van het centrum en De Pijp met haar Albert Cuypmarkt en de originele Heineken brouwerij. De beste musea en wereldberoemde grachten zijn op loopafstand. Hotel V Frederiksplein is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Dit is waar echte Amsterdammers wonen, eten en uitgaan.

Geniet in de stijlvolle lobby van de funky muziek en het uitzicht, warm je voeten bij onze heerlijke open haard en zak weg in de designbank terwijl de V-crew ervoor zorgt dat je je thuis voelt. We laten je graag kennismaken met het onverwachte Amsterdam.

Bekijk hier het volledige aanbod vacatures

Hotel V Frederiksplein