hotel vacatures op hotelprofessionals.nl

Partners - interessante links


 

Partnersites

Hotelprofessionals werkt veelvuldig samen met enkele met zorg geselecteerde partners. Hieronder een overzicht van enkele interessante websites.

Hospitality Opleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding om jouw carrière in de hospitalitybranche te starten? Binnen het hbo starten per jaar meer dan 500 mensen met een opleiding aan een hogere hotelschool. Ook het mbo, oftewel middelbare hotelschool wordt steeds populairder. Wanneer je een opleiding hebt gevolgd, kun je gemakkelijker naar het buitenland om daar te starten met een baan in een hotel of ergens anders in de toeristische sector. Naast veel leren zal je worden getraind op vaardigheden door stages en projecten. De volgende partijen hebben geruime ervaring en staan hoog aangeschreven bij de meeste werkgevers.
 Overige opleidingen
 

Horeca Nieuws:

De horeca- en hotelbranche is een levendige omgeving. Doordat er zoveel gebeurt in de hotellerie hebben we een aantal mooie partijen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van al het laatste nieuws. 
 
Overig horeca nieuws
 

Sollicitatie Partners


Studenten Partners

Ben je inmiddels al begonnen aan een opleiding in de hospitalitybranche? Dan ben jij als (aankomend) student misschien wel op zoek naar een kamer of een bijbaan. Om het makkelijk voor jullie te maken hebben wij gelijk wat handige studenten partners op een rij gezet. De meest populaire vind je hieronder. Overige studenten partners
 

Vacature Partners