Facebook


 

Home » Sollicitanten

Werken in een hotel

Altijd al als receptionist willen werken in een hotel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook als je een andere functie in een hotel ambieert. Op Hotelprofessionals vind je een recent en volledig overzicht van alle vacatures in hotels in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een baan als F&B medewerker, receptionist, sales manager, administratief medewerker of als manager van een hotel; wij hebben de perfecte vacature voor jou. Wij bieden een groot aanbod aan hospitality vacatures.

Waarom profiel aanmaken?

Een profiel op Hotelprofessionals maakt het makkelijker om de baan van je dromen te vinden. Met dit profiel kun je 'job alerts' aanmaken, je krijgt dan bericht van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw wensen. Je hoeft dus niet te zoeken, want 'de vacatures komen naar jou toe'. 

Als je bent ingelogd op de site kun je jouw cv uploaden of aanmaken waardoor je nog sneller via de website kunt solliciteren op hotel vacatures die je aanspreken. Je sollicitaties uit het verleden en de reacties op je aanbod worden opgeslagen. Zo kun je terugzoeken en leren van het commentaar van potentiële werkgevers. 

De informatie op je profiel is volledig afgeschermd en niet zichtbaar voor anderen. Als je op een functie solliciteert, kan de opdrachtgever alleen de informatie zien die jij hem/haar aanbiedt.

Stage lopen in een hotel

Ben je HBO of MBO student en heb je altijd al willen weten hoe het is om in een hotel te werken? Op Hotelprofessionals hebben we speciaal voor jou een ruime selectie vacatures voor stageplaatsen in hotels. Er zijn niet alleen stages in hotels voor toerisme- en events studenten te vinden zoals front office stages, maar ook voor facilitaire studies, techniekstudenten, IT’ers en ga zo maar door. Kijk nu of jouw droomstage ertussen zit. 

Volg Hotelprofessionals op Facebook, Twitter en Linkedin en de vacatures komen gewoon naar jou toe! Zo ben je altijd op de hoogte van alle hotel vacatures in Nederland! Alle vacatures zijn hotel vacatures en onderdeel van Horeca Vacatures.

Hoe kan ik solliciteren?

Wil jij werken in een hotel  en heb je een leuke vacature gezien op Hotelprofessonials? Solliciteer dan direct op onze vacatures. Door je eenmalig te registreren, kun je in de toekomst efficiënt reageren op de vacatures op de website. Met één klik op de muis solliciteer je op een hotel vacature en stuur je een motivatiebrief en jouw cv mee. Behoefte aan sollicitatie tips? Lees onze sollicitatietips, bekijk de motivatiebrief voorbeeld horeca of volg een sollicitatietraining

Zie je een leuke vacature voor iemand anders? Maak dan gebruik van de optie "attendeer een vriend" en stuur de vacature door.

5 gouden tips bij het solliciteren op een hotel vacature.
Tips voor het vinden van een hotel baan
Voorbeeld sollicitatiebrieven
Voorbeeld CV
 

}