Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij A-partments

Keizersgracht 286
1016 EW Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepCity ID Group
  • ContactDanielle Klaassen
  • Telefoon0207239090
  • Websitewww.cityidgroup.com

Anderen keken ook naar:

Zoek jij een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden bij een snel groeiend bedrijf dat middels de kernwaarden humor, authenticiteit en creativiteit werkt? Dan ben je bij A-partments (http://www.servicedcorporateapartment.com/) aan het goede adres.

Vanuit het monumentale kantoor op de Keizersgracht worden met een klein en betrokken team de 35 luxueuze en comfortabele short stay appartementen verhuurd. Mede door de schitterende ligging (in het centrum van Amsterdam en Oud Zuid) zijn deze appartementen uniek te noemen en trekken veelal de internationale gast aan.

A-partments maakt onderdeel uit van de City ID Group (http://www.cityidgroup.com/). De City ID Group is een snel groeiende hotelketen met een sterk onderscheidend concept: appartementen met alle luxe en comfort van een full service hotel waarbij de lokale identiteit terugkomt. Waar onze gasten voor zowel korte als langere tijd kunnen verblijven en zich werkelijk thuis kunnen voelen. Het portfolio van City ID Group bestaat uit Amsterdam ID Aparthotel, A-Partments en TWENTY EIGHT by City ID Suites.
City ID Group
Home » Hotels » A-partments

Hotel vacatures bij A-partments

Helaas… A-partments heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures