Facebook


Resultaat: 1 Job
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij A-partments

Keizersgracht 286
1016 EW Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepCity ID Group
  • ContactDanielle Klaassen
  • Telefoon0208200063
  • Websitewww.cityidgroup.com

Anderen keken ook naar:

Zoek jij een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden bij een snel groeiend bedrijf dat middels de kernwaarden humor, authenticiteit en creativiteit werkt? Dan ben je bij A-partments (http://www.servicedcorporateapartment.com/) aan het goede adres.

Vanuit het monumentale kantoor op de Keizersgracht worden met een klein en betrokken team de 40 luxueuze en comfortabele short stay appartementen verhuurd. Mede door de schitterende ligging (in het centrum van Amsterdam en Oud Zuid) zijn deze appartementen uniek te noemen en trekken veelal de internationale gast aan.

A-partments maakt onderdeel uit van de City ID Group (http://www.cityidgroup.com/). dit is een snel groeiende hotelketen met de focus op de Young Urban Executives; een groep die toeneemt door de internationale aantrekkingskracht van Amsterdam als vestigingsplaats voor multinationals en de creatieve industrie. Wij werken met een sterk onderscheidend concept: onze hotels bestaan uit appartementen, waar onze gasten langere tijd kunnen verblijven en zich werkelijk thuis kunnen voelen. En dat met alle luxe en comfort van een full service hotel. 
City ID Group
Home » Hotels » A-partments

Hotel vacatures bij A-partments

A-partments logo

Stage Operations bij A-partments - per maart 2019

A-partments, Amsterdam

A-partments

Operations Management Stage   Altijd al stage willen lopen in de toerisme branche? Wil je toch wel net iets...

14.01.2019

 Loading results