Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Amrâth Hotel Eindhoven

Leenderweg 80
5615 AB Eindhoven Noord-Brabant (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepAmrath Hotels
  • ContactDhr. M. Marx
  • Telefoon0402121012
  • Website
    https://www.amrathhoteleindhoven.
    nl/nl/index.html

Anderen keken ook naar:

Gelegen aan de rand van Eindhoven ligt Amrâth Hotel Eindhoven.
Ons viersterren hotel geeft u alle rust en comfort die u nodig heeft voor een heerlijk verblijf. Amrâth Hotel Eindhoven is een all-in locatie; wij bieden u gastvrijheid en service op maat waarbij u een uniek 'thuis-ver-van-huis' gevoel beleefd. Beleef nu samen met ons de gastvrijheid en creativiteit van Amrâth Hotel Eindhoven.

Kamers
Amrâth Hotel Eindhoven beschikt over 60 kamers. Iedere kamer is van alle comfort voorzien, zoals extra lange bedden en airconditioning. De kamers hebben een frisse maar vooral vrolijke uitstraling waarin u heerlijk kunt slapen, maar ook tijd op uw kamer kunt doorbrengen om te ontspannen of te werken. Bij Amrâth Hotel Eindhoven vindt u een gevoel van rust en comfort. Het gevoel dat u er even helemaal uit bent! Iedere morgen staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Iedere morgen staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

Vergaderzalen
Het hotel beschikt over 3 vergaderzalen. U kunt hier uitstekend terecht voor uw formele en informele bijeenkomsten. De vergaderzalen beschikken over een grote lichtinval en zijn volledig voorzien van alle moderne faciliteiten en audio visuele technieken. Ook voor catering rondom uw bijeenkomst bent u aan het goede adres. Zaken doen op maat, dat is een kenmerk voor de service van Amrâth Hotel Eindhoven.

Bereikbaarheid en parkeren
Amrâth Hotel Eindhoven is gelegen aan de rand van Eindhoven. Een binnenstad met mooie winkels, een gezellig uitgaanscentrum, musea en veel natuur om te fietsen of te wandelen. Het hotel is op loopafstand van het centrum en prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is het hotel prima bereikbaar via de A2 en de A67.

Achter het hotel beschikken wij over een ruime gratis parkeerplaats, uniek in Eindhoven, en dit op eigen terrein!
Amrath Hotels
Home » Hotels » Amrâth Hotel Eindhoven

Hotel vacatures bij Amrâth Hotel Eindhoven

Helaas… Amrâth Hotel Eindhoven heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures