Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Amrâth Hotel Maarsbergen

Woudenbergseweg 44
3953 MH Maarsbergen Utrecht (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepAmrath Hotels
  • ContactJeanette Leferink
  • Telefoon0343-475522
  • Websitewww.hotelmaarsbergen.nl
Bij Amrâth Hotel Maarsbergen staat persoonlijke service en een passie voor gastvrijheid bovenaan.

Amrâth Hotel Maarsbergen is een van de meest centraal gelegen hotels in Nederland. Dit viersterren hotel ligt vlakbij Utrecht, direct naast de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Winkelsteden Veenendaal en Amersfoort zijn respectievelijk binnen 8 minuten en 15 minuten te bereiken. 

In de mooie, groene omgeving van ons hotel kunt u heerlijk wandelen en fietsen. In de steden vindt u mooie kerkjes, kloosters, kastelen, musea en historische dorpskernen. Winkelen kan in het gezellige hart van Wijk bij Duurstede en u kunt met het hele gezin zwemmen in het Henschotermeer.

Amrâth Hotel Maarsbergen biedt haar gasten 90 kamers en 8 multifunctionele vergaderzalen. Ons restaurant heeft ieder seizoen wisselende kaart met tussendoor seizoen specials.

Onze maatschappelijke betrokkenheid heeft er toe bijgedragen dat wij sinds 2012 Green Key gecertificeerd zijn en zoveel mogelijk rekening houden met niet alleen ons milieu, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen op gebied van keuze van producten en de herkomst ervan.
Amrath Hotels
Home » Hotels » Amrâth Hotel Maarsbergen

Hotel vacatures bij Amrâth Hotel Maarsbergen

Helaas… Amrâth Hotel Maarsbergen heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures