Results: 0 jobs
Number of jobs per page:
Company Info

Work at Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

Schipholweg 181
1171 PK Badhoevedorp Noord-Holland (Netherlands)

  • Stars*** 3 stars
  • HotelgroupIbis Hotels
  • ContactNighel de Horde
  • Phone0205025203
  • Websitewww.ibis.com
ibis Schiphol Amsterdam Airport is gelegen aan luchthaven Schiphol en is met zijn 644 kamers het grootste hotel van de BeNeLux. Het hotel heeft 5 verschillende eet- en drink gelegenheden, een fitnesszaal, vergaderzalen en een eigen shuttledienst die tussen Schiphol en het hotel pendelt.

Wij zijn onderdeel van de ibis familie en vallen onder de Franse moederorganisatie ACCOR. Accor is ‘s werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa. In Nederland is de ibis familie vertegenwoordigd met 11 ibis hotels, 3 ibis Styles hotels en 3 ibis budget hotels. ibis Nederland kenmerkt zich door een open, informele cultuur van ‘doeners’ en er werken relatief veel jonge mensen (60% van de medewerkers is jonger dan 34 jaar). 

Binnen ibis hotels staan wij voor gepassioneerde medewerkers, die bevlogen zijn, in balans en worden uitgedaagd in hun werk. Daar kun jij als nieuwe collega onderdeel van uit maken! Je komt te werken voor een sterk merk in een internationale hotelketen met brands van het luxe tot en met het economy segment. Je komt te werken in een informele gezellige bedrijfscultuur waar we een hoop leuke feestjes en activiteiten organiseren voor het personeel.
Ibis Hotels
Home » Hotels » Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

Hotel jobs at Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

Unfortunately... Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport does not have open vacancies at this moment.

Expand your search for more vacancies here