Results: 0 jobs
Number of jobs per page:
Company Info

Work at Meininger Hotel Amsterdam City West

Orlyplein 1-67
1043 DR Amsterdam Noord-Holland (Netherlands)

De MEININGER groep bestaat momenteel uit 17 hybride hotels in Amsterdam, Brussel, Berlijn, Frankfurt, Hamburg, Keulen, Kopenhagen, Munchen, Londen, Salzburg en Wenen, en groeit nog altijd. Momenteel wordt druk gebouwd aan nieuwe hotels in populaire Europese en Amerikaanse bestemmingen.

“MEININGER, The urban traveller’s Home” staat voor een centrale ligging, ideale openbaar vervoer verbindingen, een prettige sfeer, van nature vriendelijke service en dat alles voor een hele scherpe prijs. Zakenreizigers, families, backpackers en groepen waarderen allemaal de ongecompliceerde benadering van het woord "gastvrijheid" zoals MEININGER dat hanteert.

Het bedrijf is in 1999 in Berlijn opgericht en heeft daar haar hoofdkantoor. MEININGER heeft momenteel ongeveer 550 medewerkers.

MEININGER Amsterdam City West beschikt over 1.177 bedden verspreid over 1- tot 7 persoonskamers. In 2018 zal dat aantal uitbreiden naar 1.580 en in datzelfde jaar staat de opening van een nieuw hotel met 850 bedden naast het Amstel Station gepland. Alle kamers zijn duurzaam ingericht en beschikken over eigen douche en toilet, haardroger, flatscreen TV en airconditioning. Tevens beschikt het hotel over een ruime leisure zone op de begane grond met bar, gastenkeuken, games zone en gratis glasvezel internet in het hele gebouw.

Medewerkers van MEININGER zijn loyaal, hardwerkend en op maar 1 ding gericht: de gast. Ervaring is een pre, maar geen must. Het maken van fouten zien wij als onderdeel van je ontwikkeling. Of je nu een carriere bij MEININGER ambieert, of een leuke bijbaan zoekt; van iedereen wordt evenveel toewijding en enthousiasme verwacht. 
Van MEININGER mag je een even loyale werkgever verwachten, salaris conform Horeca CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de vleugels uit te slaan en in het buitenland je eigen talent nog verder te ontwikkelen.
Home » Hotels » Meininger Hotel Amsterdam City West

Hotel jobs at Meininger Hotel Amsterdam City West

Unfortunately... Meininger Hotel Amsterdam City West does not have open vacancies at this moment.

Expand your search for more vacancies here