Results: 0 jobs
Number of jobs per page:
Company Info

Work at Mercure Hotel Amsterdam City

Joan Muyskenweg 10
1096 CJ Amsterdam Noord-Holland (Netherlands)

  • Stars**** 4 stars
  • HotelgroupAccor Jobs
  • ContactSharina de Heer
  • Phone020-7179520
  • Website
    http://www.accor.com/en.html
Mercure hotel vacatures
Accor, ‘s werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa is aanwezig in 95 landen met meer dan 4.200 hotels en 600.000 kamers.  De merken van AccorHotels bieden hotelovernachtingen afgestemd op de specifieke behoeften van zowel de zakelijke als de leisure gast.
 De hotelgroep omvat een ongeveer twintig complementaire merken, van luxe tot budget, erkend en gewaardeerd over de hele wereld voor de hoge kwaliteit van hun service. Met een omvangrijke portfolio aan hotelmerken – Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget en hotelF1 beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Met meer dan 160.000 medewerkers* wereldwijd biedt Accor zijn klanten ruim 45 jaar kennis en ervaring.

www.accor.com | www.accorhotels.com
  
Over Mercure
Mercure is het midscale, niet gestandaardiseerde merk van Accor. Het Mercure netwerk bestaat uit 779 hotels in 61 landen over de hele wereld en is geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers en omvat hotels die allemaal uniek zijn, maar toch dezelfde kenmerken delen: professionals die passie en gastvrijheid uitstralen, een sfeer van knusse ruimtes met een traditionele en klassieke touch en een kwaliteitsstandaard die wordt gegarandeerd door een groot internationaal merk. Mercure hotels zijn uniek omdat ze geworteld zijn in hun lokale gemeenschappen.

Mercure Hotel Amsterdam City is prachtig gelegen aan het water en ideaal gelegen ten opzichte van bijvoorbeeld de ArenA, ZiggoDome, de Zuidas, de binnenstad en slechts 5 minuten van de RAI Convention Centre. Het hotel beschikt over een ruime, afgeschermde (betaalde) parkeerplaats. Dit in combinatie met de centrale ligging maakt het hotel uitermate geschikt voor zowel een zakelijk bezoek als een weekendje weg! 


 
 
 
Accor Jobs
Home » Hotels » Mercure Hotel Amsterdam City

Hotel jobs at Mercure Hotel Amsterdam City

Unfortunately... Mercure Hotel Amsterdam City does not have open vacancies at this moment.

Expand your search for more vacancies here