Facebook


Resultaat: 1 Job
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Pillows Anna van den Vondel

Anna van den Vondelstraat 6
1054 GZ Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

Pillows Hotels
Pillows Hotels speelt met haar elegante en huiselijke hotels in op de wensen van de reiziger die houdt van een persoonlijke benadering in een zorgvuldig gecreëerde en bijzondere setting. Dit alles als tegenhanger van de vaak onpersoonlijkere benadering en onderlinge uitwisselbaarheid van de grotere hotelketens.
Met uitmuntende en professionele dienstverlening, efficiënte systemen die volledig op de behoeften van haar gasten zijn ingericht en het eerder aangehaalde huiselijk gevoel zorgt Pillows Hotels voor een zeer hoge gasttevredenheid en daarmee vele loyale gasten. Met optimale en duurzame (bedrijfs-)resultaten als gevolg.
 
Pillows Anna van den Vondel te Amsterdam
Pillows Anna van den Vondel, gelegen aan het Amsterdamse Vondelpark, is het eerste nieuwe Pillows Hotels dat begin 2017 wordt geopend. Dit luxe boutique hotel moet binnen een jaar behoren tot de beste hotels van de stad met uitmuntende gasttevredenheid.
 
IHMG - International Hotel Management Group
Home » Hotels » Pillows Anna van den Vondel

Hotel vacatures bij Pillows Anna van den Vondel

Pillows Anna van den Vondel logo

CHEF DOMESTIC KITCHEN

Pillows Anna van den Vondel, Amsterdam

Pillows Anna van den Vondel

Are you an culinarian artist who loves to work in very close contact with the guest? Can you socialize and prepare an...

23.10.2018

 Loading results