Results: 0 jobs
Number of jobs per page:
Company Info

Work at Holiday Inn Amsterdam Arena Towers

Hoogoorddreef 66 *
1101 BE Amsterdam Noord-Holland (Netherlands)

  • Stars**** 4 stars
  • HotelgroupIntercontinental Hotels Group
  • ContactMichelle Moleman
  • Phone+31 (0)20 820 2440
  • Website
    http://www.ihg.
    com/holidayinn/hotels/us/en/amsterdam/amsaa/hoteldetail

Other people also viewed:

Holiday Inn vacatures
Het Holiday Inn is een van de meest toonaangevende hotelmerken over de wereld. Bij hotels van het Holiday Inn is er plek om te relaxen en te socializen, of je nu op reis bent met familie of op zakenreis. Holiday Inn streeft ernaar om jouw verblijf altijd zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is waar we het voor doen, edere dag!

Op 19 mei 2014 werd het 4 sterrenhotel Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers geopend met 120 kamers, 17 etages en 1000m² aan vergaderruimte. Het hotel is goed te bereiken; het ligt namelijk met 650 meter op loopafstand van het trein- en metrostation Bijlmer Arena. Met de Amsterdam Arena, AFAS Live, de Ziggo Dome en het Arena Park in de buurt, kent het hotel een divers aanbod aan gasten. Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers deelt het dak met Holiday Inn Amsterdam Express – Arena Towers. Dit zorgt ervoor dat jij verbonden bent met twee top hotels in het Arenagebied!

Holiday Inn maakt onderdeel uit van de hotelketen Intercontinental Hotel Group (IHG). IHG heeft een groot portfolio met diverse en unieke brands over de hele wereld. In totaal bevat het portfolio van IHG 5500 hotels in bijna 100 landen! Wanneer je werkt voor IHG krijg je het gevoel deel uit te maken van een grote familie. IHG streeft ernaar om het beste uit haar medewerkers te halen. Binnen IHG krijg je genoeg ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. Het werken voor zo’n grote hotelketen biedt je genoeg kansen en uitdagingen!
 
Intercontinental Hotels Group
Home » Hotels » Holiday Inn Amsterdam Arena Towers

Hotel jobs at Holiday Inn Amsterdam Arena Towers

Unfortunately... Holiday Inn Amsterdam Arena Towers does not have open vacancies at this moment.

Expand your search for more vacancies here