Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Albus

Vijzelstraat 49
1017 HE Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactBart Pastoor
  • Telefoon020 5306200
  • Websitewww.albushotel.com
The Albus is een, recentelijk gerenoveerd, 4 sterren Superior boutique design hotel in het centrum van Amsterdam; 75 stijlvolle, met veel design ingerichte kamers en het bekende Senses restaurant en bar. Alle kamers zijn voorzien van energiezuinige Airco en nieuwe trendy badkamers. Het hotel richt zich op zowel de zakelijke markt als op de trendy 30-50 jarige leisure gast.

Senses restaurant bereidt onconventionele en creatieve gerechten, waar mogelijk gemaakt van de beste biologische en duurzame ingrediënten om al je zintuigen te prikkelen! Zie hoe Chef Lars Bertelsen en zijn team jouw gerechten klaar maakt in de open keuken binnen de moderne, stijlvolle sfeer van het restaurant. Geniet van het dagelijks wisselende verrassingsmenu of van het innovatieve a-la-carte menu, geïnspireerd door de 5 zintuigen en gemaakt met de meest verse seizoensproducten. Senses restaurant wordt gezien als een van de toprestauranten in Amsterdam, vermeld in de lekker500 en op tripadvisor in de top 15 van ruim 3000 Amsterdamse restaurants.

Van onze medewerkers wordt elke dag een topprestatie gevraagd. Wij faciliteren een prettige en uitdagende werkomgeving, waar ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling met ondersteuning vanuit het Management Team en de directie. Een geweldige carrière kan bij The Albus beginnen of verder uitgebouwd worden, die keuze is aan jou!

 
Home » Hotels » Albus

Hotel vacatures bij Albus

Helaas… Albus heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures