Hotel vacatures

 1. Nieuw

  Front Office Medewerker Fulltime

  XO Hotels Park West, Amsterdam

  • Fulltime
 2. Nieuw

  Hotelreservering expert

  XO Hotels Park West, Amsterdam

  • Fulltime
 3. Nieuw

  Allround ontbijtmedewerker Parttime/Fulltime

  XO Hotels Park West, Amsterdam

  • Fulltime
 4. Nieuw

  F&B Supervisor Fulltime

  Novotel Rotterdam Schiedam, Schiedam

  • Fulltime
 5. Nieuw

  Stage Front Office

  Tivoli Doelen Amsterdam, Amsterdam

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 650
 6. Nieuw

  Portier/Bagagist | FLEX - Amsterdam

  Tivoli Doelen Amsterdam, Amsterdam

  • Parttime, 1 uur p/w
 7. Nieuw

  Receptionist

  Tivoli Doelen Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 8. Nieuw

  Senior Chef de Partie

  Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 9. Nieuw

  Public Area Attendant

  Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 10. Nieuw

  Demi Chef de Partie Banqueting

  Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 11. Nieuw

  Chef de Partie Oriole

  Bridges, Amsterdam

  • Fulltime
 12. Nieuw

  Leerling keuken

  Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Amsterdam

  • Stage
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Hotel vacatures

Het aantal hotel vacatures neemt sinds 2021 weer toe. Dit biedt voor werkzoekende veel mogelijkheden en divers aanbod in hotel vacatures. Wij van Hotelprofessionals verzamelen de beste en leukste hotel vacatures van Nederland. Kies uit ruim 500 hotels in Nederland met gemiddeld 1500 hotel vacatures per maand. Selecteer links in welke provincie, stad, afdeling, dienstverband of hotel je vacatures wilt zoeken. Amsterdam heeft alleen al gemiddeld 650 hotel vacatures per maand. Je leest het, genoeg aanbod. Veel succes bij het vinden van jouw nieuwe droom hotel baan!

Hotel Vacatures

Hotelprofessionals heeft een groot aanbod in Hotel vacatures. Sterker nog, wij zijn gespecialiseerd in het verzamelen van de meest actuele en beste hotel vacatures. Daarnaast bieden wij ook graag hulp als het gaat om solliciteren voor een functie in een hotel. Voor vragen over de hotel vacature kan je het beste contact opnemen met de contactpersoon die linksboven in de vacature staat benoemd. Wij zorgen dat de vacature actueel is omdat vacatures bij ons maximaal een maand op onze website staan. Wil je ook werken in een hotel? In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn de meeste hotels en dus ook hotel vacatures. Hotels met de meeste hotel vacatures zijn Van der Valk, Hilton hotel, Fletcher Bastion hotel en Stayokay.

Werken in een hotel

In een hotel zijn er vele soorten functies op allerlei niveaus. Er zijn verschillende classificaties en verschillende niveaus. Zo werken de restaurants van hoog niveau met 1 tot 3 sterren en de Hotels met 1 tot 5 sterren. De meest voorkomende hotel vacatures in 2017 waren kok, medewerker bediening, afwasser en housekeeping. In vele steden en regio’s zijn er veel hotel vacatures voor koks op verschillende niveaus. Vooral voor zelfstandig werkend kok en sous chef zijn er diverse hotel vacatures. Werken in een hotel biedt veel doorgroeimogelijkheden en doordat er nog veel nieuwe hotels worden geopend is er een ruime keuze in hotel vacatures.

Jongeren op zoek naar Hotel Vacatures

Veel MBO opleidingen en praktijkgericht onderwijs bieden de mogelijk om theorie te combineren met praktijk. Een hotel biedt hier bij uitstek een goede werkplek voor. Van leerlingkok tot receptionist alles is mogelijk en op allerlei niveaus. Hotelprofessionals heeft diverse geschikte hotel vacatures, hospitality vacatures en stages die ook leerbedrijf zijn. Tijdens een voltijd opleiding is een bijbaan in een hotel ook eenvoudig te combineren. Het is daarom ook één van de meest populaire bijbanen onder jongeren en studenten. Naast een drukke opleiding kan je in de avonduren ervaring opdoen. Je eerste stap van een carrière in een hotel begint daarom bij het zoeken van een leerzame werkplek of bijbaan. Heb je een hotel vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte horecabaan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief