werkgevers

Hotel vacatures plaatsen

Vind jij het ook lastig om als hotelier vacatures succesvol te plaatsen en in te vullen? Vind je daarbij ook dat de plaatsingstarieven vaak wel erg hoog liggen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Hotelprofessionals biedt scherpe tarieven en uitstekende diensten. Geen rommelige administratie meer, maar één online overzicht waarin alle informatie over vacatures en de sollicitanten wordt weergegeven.

Om ervoor te zorgen dat jouw hotel vacature een zo groot mogelijk bereik heeft, maken wij onder andere gebruik van: social media, diverse jobboards, online advertising en zijn we partner van Hotelvrijmibo.

Registreer direct en je bent binnen een paar minuten online. Lees meer informatie over hotelpersoneel zoeken.

Hoe maak ik mijn vacatures goed vindbaar

Hoe maak ik mijn vacatures goed vindbaar?  

Dit is een vraag die we vaak krijgen van werkgevers. Wat is het geheim van een goed vindbare vacature? Graag delen wij onze inzichten met jullie. Wij vinden het belangrijk om te kijken naar de routes die werkzoekenden afleggen op ons platform, en passen ons platform daarop aan. 

Bekijk tips

Recruitment hotelmanagement

Ben je op zoek naar een gekwalificeerde en ervaren hotelmanager of general manager? Ook voor het midden en hoger management biedt Hotelprofessionals de oplossing. Werving- en selectiebureau MJ People is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent in de hospitality industrie en de hotellerie. Met onze persoonlijke aanpak en uitgebreide netwerk zijn we altijd in staat om de juiste kandidaat voor de vacature te vinden.

Recruitment voor deze specifieke groep kandidaten loopt niet via de site van Hotelprofessionals. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan even contact op met ons via de mail of vul het contactformulier in.

Voor meer informatie bezoek de website van hospitality werving en selectiebureau MJ People.

De voordelen van Hotelprofessionals

Hotelprofessionals; de hotel vacaturesite voor de hotellerie!

Inmiddels 12 jaar geleden kwamen vele hotels naar ons toe om te vragen of wij ze konden helpen met het invullen van vacatures. Dat deden ze omdat wij toen al de Hotelvrijmibo organiseerde (het grootste hoteliers platform in Nederland).

Hotelprofessionals is door hoteliers voor hoteliers gemaakt. Wij hebben de Hotelschool Den Haag afgerond en hebben vele jaren in de hotellerie gewerkt op diverse afdelingen in diverse hotels.

Wij zijn toen aan de slag gegaan met diverse specialisten om ervoor te zorgen dat de hotels de beste kandidaten zouden krijgen als toekomstige collega’s. Inmiddels hebben we ruim 25.000 nieuwe gebruikers per maand die naar onze website komen en meer dan 225.000 paginaweergaven per maand.

Er zijn ruim 500 hotels, door het hele land, die succesvol vacatures bij ons plaatsen. Ons platform heeft landelijke dekking.

Hotelprofessionals neemt al jouw zorgen weg!

Met een abonnement bij Hotelprofessionals kun je direct onbeperkt jouw vacatures plaatsen.

Het bereik van Hotelprofessionals:

  • Optimalisatie in Google (SEO) en Google Jobs: Dagelijkse optimalisatie zorgt ervoor dat jouw vacatures beter vindbaar zijn.

  • Wekelijkse nieuwsbrieven: Wij bereiken wekelijks ruim 60.000 geïnteresseerden met onze nieuwsbrieven.

  • Social media aanwezigheid: Hotelprofessionals heeft meer dan 15.000 volgers op verschillende social media platforms, waar we zeer actief zijn.

  • Automatische doorplaatsing: Jouw vacatures worden automatisch geplaatst op tientallen andere vacaturesites zoals Indeed, HeelNederlandWerkt, Trovit, Jooble, Adzuna, en meer. We investeren ook in premiumplaatsen voor al jouw vacatures op deze sites.

  • Samenwerking met Hotelvrijmibo: Als partner van Hotelvrijmibo, het grootste hoteliersplatform met meer dan 10.000 leden, brengen wij jouw vacatures onder de aandacht bij een breed publiek in de hotelbranche.

  • Gratis Applicant Tracking System (ATS): Alle abonnees krijgen gratis toegang tot ons ATS, een systeem waarmee je eenvoudig sollicitanten kunt beheren, uitnodigen voor gesprekken, of afwijzen.Kies voor Hotelprofessionals en ervaar de voordelen van een uitgebreid en geoptimaliseerd vacatureplatform.

Arbeidsmarktcommunicatie

Organiseer je een recruitment day? Wil je meer aan arbeidsmarktcommunicatie doen? Of wil je meer exposure voor bepaalde vacatures? Hotelprofessionals biedt verschillende mogelijkheden om jouw actie of vacature extra onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld door middel van een social media post, gepersonaliseerde nieuwsbrief of banner op de homepagina. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meerdere accounts tegelijk beheren

Hotelprofessionals denkt graag met je mee. Heb je meerdere hotels die je vanaf 1 account wilt beheren? Maak dan gebruik van de Corporate Module. Op deze manier hoef je niet steeds opnieuw in te loggen voor de verschillende accounts!

Wil je meer weten van deze module? Neem dan direct contact met ons op. Het tarief voor deze module bedraagt 550 euro per jaar (excl btw).

Extra aandacht

Wil jij extra aandacht genereren voor je vacatures?

Meer informatie