Hotel vacatures per hotel keten

Aanbevolen hotelketens

Accor Hotels

( 141 vacatures )

In Nederland heeft Accor 44 hotels. Veel van de verschillende brands zijn in Nederland vertegenwoordigt: Ibis, Mercure, Novotel, Pullman en Sofitel.

Hyatt Logo

Hyatt Hotels

( 7 vacatures )

Dit vinden wij belangrijk: respect, integriteit, nederigheid, empathie, creativiteit en plezier. Deze uitgangspunten hebben onze cultuur door de jaren heen gevormd.

PPHE Hotel Group Logo

PPHE Hotel Group

( 37 vacatures )

We willen dat onze gasten zich welkom voelen en hen verrassen met onze passie voor gastvrijheid. Solliciteer direct en maak deel uit van een team dat de kern is van ons bedrijf.  

Sircle Collection Logo

Sircle Collection

( 0 vacatures )

Wij zijn een verzameling creatieve hospitality merken die gevestigd zijn in de meest inspirerende buurten van Europa.

Alle hotelketens

Accor Hotels

( 141 vacatures )

In Nederland heeft Accor 44 hotels. Veel van de verschillende brands zijn in Nederland vertegenwoordigt: Ibis, Mercure, Novotel, Pullman en Sofitel.

Best Western Hotels

( 34 vacatures )

Best Western Hotels & Resorts bieden een bijzondere werksfeer, een plek waar iedereen de krachten bundelt en samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel.

Bilderberg

( 36 vacatures )

Bilderberg is de hotelketen die zich al 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk, een beleving op zich is. 

Catalonia Hotels

( 2 vacatures )

Catalonia Hotels & Resorts is een familiehotelketen, opgericht door de gebroeders Vallet. Na de start in de vastgoedsector opende het bedrijf in 1983 zijn eerste vestiging en werd het binnen enkele jaren een van de belangrijkste hotelketens in Spanje.Het bedrijf heeft momenteel 74 vestigingen op meer dan 25 verschillende bestemmingen.

Centro Hotel Group

( 0 vacatures )

De afgelopen jaren zijn we erin geslaagd Centro Hotels te positioneren als stadshotelmerk in Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Dalata Hotel Group

( 9 vacatures )

Ons doel is om te groeien en te evolueren als een innovatief en duurzaam internationaal hotelbedrijf, dat uitmuntende klantenservice levert, gedreven door ambitieuze mensen die floreren binnen een cultuur van integriteit, eerlijkheid en inclusiviteit.

Edyn Hotels Logo

edyn

( 1 vacatures )

Bij edyn combineren we de design- en levensstijlgevoeligheid van boetiekhotels met de vrijheid en flexibiliteit van appartementen met hotelservice, waarbij we onderscheidende merken en eigendommen ontwikkelen die levendige ervaringen bieden, stevig geworteld in hun omgeving.

Ennismore Hotels Logo

Ennismore

( 26 vacatures )

Ennismore is een wereldwijde collectie van ondernemende en door oprichters opgebouwde merken, met creativiteit en doelgerichtheid als kernwaarden.

Fattal Hotels Logo

Fattal Hotel Group

( 195 vacatures )

Een positieve bijdrage aan lokale gemeenschappen is van vitaal belang voor Fattals identiteit als een ethische, sociaal bewuste internationale groep. Onze inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid overstijgt grenzen en raakt aan elk aspect van ons werk.

Generator Hotels Logo

Generator

( 0 vacatures )

Generator is niet zoals elk ander hostel of boetiekhotel: we combineren betaalbare luxe kamers met unieke sociale evenementen voor de reizigers en de lokale bevolking van de coolste steden van Europa.

H world international

H World International

( 40 vacatures )

H World International is een Europese hotelketen in NL oa: Jaz in the city, Steigenberger Schiphol Amsterdam en 3 Intercity hotels in Hoofddorp, Breda en Leiden.

Hampshire hotels logo

Hampshire Hotels

( 0 vacatures )

Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit.