Hotel vacatures per functie

Vacatures per functie

Meer informatie

In een hotel zijn veel verschillende functies om te zorgen dat het hotel de hele dag draaiende blijft. Onderstaande functies zijn per afdeling benoemd. Functies kunnen andere benamingen hebben. Een hotel is veelal een internationale omgeving en daarom zijn de functiebenamingen soms ook in het Engels benoemd. De functie huishouding of schoonmaker is vaak beter bekend als housekeeping of housekeeper. Als je liever vacatures zoekt per afdeling bekijk dan het overzicht per afdeling in een hotel.

Hotel vacatures per functie

In een hotel zijn veel verschillende functies om te zorgen dat het hotel de hele dag draaiende blijft. Onderstaande functies zijn per afdeling benoemd. Functies kunnen andere benamingen hebben. Een hotel is veelal een internationale omgeving en daarom zijn de functiebenamingen soms ook in het Engels benoemd. De functie huishouding of schoonmaker is vaak beter bekend als housekeeping of housekeeper. Als je liever vacatures zoekt per afdeling bekijk dan het overzicht per afdeling in een hotel. De afdelingen met de meeste vacatures zijn Housekeeping, Banqueting, Marketing, Administratie, Bediening, Receptie, Sales en Revenue management.

Parttime, fulltime, bijbaan of stage

Banen in een hotel zijn er in veel verschillende vormen. Als je nog studeert is de hotellerie een goede keuze als je opzoek bent naar een bijbaan of parttimebaan. Denk hierbij aan een bijbaan nachtreceptioniste, hostess, keukenhulp of front office medewerker. Om meer ervaring op te doen tijdens je studie zou je een hotel stage kunnen volgen. Er worden veel verschillende stages aangeboden. Een front office stage wordt het meest aangeboden naast leerling kok of F&B stagiaire. Heb je een hotel stage vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte hotel baan.