Hotel vacatures per hotel groep

Aanbevolen hotelgroepen

Amrath Hotels Logo

Amrâth Hotels

( 79 vacatures )

Wil jij werken op unieke locaties in Nederland? Amrath hotel heeft in Nederland 15 verschillende hotels die centraal goed bereikbaar zijn. 

Event Hotels Logo

Event Hotels

( 89 vacatures )

EVENT Hotels group hotels heeft werelds meest beroemde en bekende hotelmerken. Dit zijn verschillende hotels van Ibis, Mercure en Novotel.

Van der valk Hotels Logo

Van der Valk Hotels

( 65 vacatures )

Van der Valk vacatures zijn erg gewild. Van der Valk vacatures bieden je de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een familiebedrijf waarin echte gastvrijheid centraal staat. 

Westcord Hotels Logo

WestCord Hotels

( 134 vacatures )

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht.  

Alle hotelgroepen

A&O Logo

A&O Hostels

( 0 vacatures )

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen die een bijdrage willen leveren aan het team en het bedrijf graag willen helpen vormgeven

Aedes Place Logo

Aedes Places

( 2 vacatures )

Aedes Places zijn buitengewone gebouwen waar mensen zichzelf kunnen zijn en zich comfortabel voelen, ongeacht of ze er logeren, wonen, werken of in de buurt wonen. Gebouwen met een lange levensduur en met een positieve impact op mens en milieu. 

Aeon Plaza Hotels Logo

Aeon Plaza Hotels

( 18 vacatures )

Elk van onze hotels heeft een team aan collega’s die allen hard werken aan het creëren van memories, ondernemerschap op de vloer is hierbij onze kracht.

Amrath Hotels Logo

Amrâth Hotels

( 79 vacatures )

Wil jij werken op unieke locaties in Nederland? Amrath hotel heeft in Nederland 15 verschillende hotels die centraal goed bereikbaar zijn. 

B Aparthotels Logo

B-Aparthotels

( 0 vacatures )

Word lid van ons team en geef onze gasten de mogelijkheid om zichzelf te zijn

Bastion Hotels Logo

Bastion Hotels

( 0 vacatures )

Met diverse vestigingen is Bastion hotel een van de grootste ketens van Nederland. Wil jij deel uitmaken van de Bastion hotel groep?

Black Label Hospitality Logo

Black Label Hotels

( 0 vacatures )

Wij bieden onze medewerkers een prettige werkomgeving waar (persoonlijke) ontwikkeling en groei worden gestimuleerd.

Borealis Hotel Group Logo

Borealis Hotel Group

( 13 vacatures )

Borealis Hotel Group vertegenwoordigt diverse luxe hotels zoals Indigo Den Haag, Novotel Amsterdam Schiphol en QO Amsterdam.

Bunk Hotels Logo

Bunk

( 14 vacatures )

BUNK biedt je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om jouw persoonlijkheid te laten spreken en je talenten te laten shinen.

Carlton Hotel Collection Logo

Carlton Hotel Collection

( 19 vacatures )

Carlton Hotel Collection is een groep van 10 viersterren hotels, waarvan 7 in Nederland, 1 in België en 2 in Groot-Brittannië. De hotels kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben een bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen.

Center Parcs Logo

Center Parcs

( 0 vacatures )

Als je wilt werken in een internationale omgeving waar je ideeën echt een verschil kunnen maken en als je wilt groeien in een omgeving waar je welzijn ertoe doet, dan bij je bij ons op de juiste plaats!

Citizen M Hotels Logo

citizenM

( 0 vacatures )

Wij willen mensen die van mensen houden, multitaskers, unieke persoonlijkheden en globale denkers. Wij geven je alle ondersteuning en tools zodat je geweldig werk kunt leveren en je allerbeste kunt zijn.

Meer informatie

Hotelprofessionals werkt samen met veel grote hotelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan Hilton, Van der Valk en Wyndham Hotel Group. Of je nu op zoek bent naar een management of housekeeping functie: Hotelprofessionals brengt jou in contact met de leukste hotelgroepen die in Nederland zijn gevestigd. Wil jij werken bij hotels met veel doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en die supergoed staan op je cv? Kijk dan snel op deze pagina.