Carrière mogelijkheden

"De hotellerie heeft veel verschillende functiebenaming en veel verschillende afdelingen. Deze functies worden soms op verschillende manieren aangeduid. In onderstaand overzicht staan de meest voorkomende functies in een hotel met in het achterhoofd houdend dat er nog veel meer benamingen en functies bestaan.

Wij helpen je graag verder in jouw hotel carrière. Dit doen wij uiteraard door de nieuwste hotel vacatures aan te bieden. Daarnaast bieden wij met de vrijdagmiddagborrel Hotelvrijmibo de mogelijkheid om jouw netwerk in de hotellerie verder uit te breiden. Ook geven wij diverse sollicitatietips en ter inspiratie een motivatiebrief voorbeeld."


Hotel stage

Als je nog maar net aan je hotel carrière begint of een toerisme gerelateerde opleiding volgt dan volg je vaak met een hotel stage of een BBL werkplek. Er is een ruime keuze in hotel stages. De meeste stages zijn vaak front office stages of duty manager. Andere veelvoorkomende stages zijn leerling kok of bediening in BBL of BOL vorm. Vanuit je opleiding is een SBB erkende stage vaak verplicht. Dit is bij de stage vacature aangegeven.


Afdelingen