Resultaat: 2 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Corendon Village

Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepCorendon Hotels & Resorts
  • ContactCindy Kasanmoeseni
  • Telefoon0203084971
  • Website
    https://www.corendonhotels.
    com/corendon-village-amsterdam

Anderen keken ook naar:

Nieuw! Corendon Village Amsterdam
Corendon Hotels & Resorts ontwikkelt op dit moment een bijzonder project: Corendon Village Amsterdam. In april 2018 opent dit hotel haar deuren in Badhoevedorp, met uitzicht op luchthaven Schiphol. Een uniek hotelconcept dat wordt gekenmerkt door drie afzonderlijke hotelvleugels met hun eigen bijzonderheden. De drie vleugels - Plaza, Apartments & Urban - hebben samen meer dan 650 kamers, suites, studio’s en appartementen. Dit maakt Corendon Village Amsterdam tot het grootste hotel van de Benelux. 

Ons nieuwe moderne 4-sterren hotel is centraal gelegen in het hart van de Amsterdamse metropoolregio met een uitstekende verbinding tussen luchthaven Schiphol en het centrum van Amsterdam. Onze gasten kunnen er genieten van uitgebreide business- en leisure faciliteiten. Het hotel beschikt over meerdere restaurants, bars, spa faciliteiten, fitness, een zwembad, een bioscoop en tien multifunctionele vergaderzalen. 

Plaza is het hoofdgebouw en symboliseert het hart van Corendon Village waar alle faciliteiten samenkomen. Dit gebouw beschikt over 200 kamers en suites, een meeting- & conference center, eet- en drinkgelegenheden en ontspanningsfaciliteiten. Apartments, een appartementengebouw speciaal ontwikkeld voor longstayers en expats, heeft 298 volledig ingerichte serviced studios en appartementen. De Urban vleugel heeft een comfortabele en internationale ambiance. Het moderne ontbijtrestaurant en de 175 kamers hebben een stedelijke en industriële uitstraling. De drie vleugels vormen samen Corendon Village, waar alle gasten gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die in het ‘dorp’ beschikbaar zijn.

Wie zijn wij?
Corendon Hotels & Resorts is in 2014 gestart en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve hotelketen in Amsterdam en Europa. Corendon Hotels & Resorts ontwikkelt hotels op aantrekkelijke locaties in Amsterdam en op Europese vakantiebestemmingen. Wij richten ons op persoonlijke, betrouwbare en vriendelijke service en we doen er alles aan om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Corendon Hotels & Resorts is onderdeel van de Corendon Group met bekende zusterondernemingen als touroperator Corendon en luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines. De hotelportefeuille van Corendon bestaat straks uit tien hotels. Behalve Corendon Village Amsterdam exploiteert Corendon het Vitality Hotel en The College Hotel in Amsterdam, vijf All Inclusive resorts in Turkije en twee Marble resorts op Ibiza en Curaçao.
Corendon Hotels & Resorts
Home » Hotels » Corendon Village

Hotel vacatures bij Corendon Village

Corendon Village logo

Sales Manager

Corendon Village, Badhoevedorp

Corendon Village

Ben jij een gedreven persoonlijkheid met uitstekende commerciële vaardigheden die proactief en daadkrachtig...

16.02.2021

Corendon Village logo

Trainee Grafisch Vormgever

Corendon Village, Badhoevedorp

Corendon Village

Stage lopen bij Corendon Hotels & Resorts Corendon Hotels & Resorts is een jonge snelgroeiende hotelketen...

12.02.2021

 Loading results