Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Hotel New York

Koninginnenhoofd 1
3072AD Rotterdam Zuid-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepWestCord Hotels
  • ContactJelmer van Vliet
  • Telefoon0104390580
  • Websitewww.hotelnewyork.nl
Hotel New York vacatures
Hotel New York is gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, ook wel The Grand Old Lady genoemd.

Op ‘eigen-wijze’ wordt de service, horend bij een 4 sterren hotel, vorm gegeven.

Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant waar 400 gasten à la carte, uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunnen eten. Het restaurant is dagelijks geopend tussen 07.00 en 01.00 uur.

De bar is dé centrale ontmoetingsplek voor Rotterdammers en reizigers die komen eten, slapen of gewoon een lekker koud biertje komen drinken.

In de oesterbar worden dagelijks verse schaal- en schelpdieren bereid. Van een portie wulken tot een half dozijn Fines de Claires en van een halve kreeft tot een plateau Fruits de Mer.

De Afternoon Tea van Hotel New York is wereldberoemd in Rotterdam en omstreken.
Dagelijks tussen 15.00 en 18.00 uur kan men snoepen van diverse soorten taart, chocolade, sandwiches, scones met jam en clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee!

De 7 bijzondere zalen van Hotel New York nodigen uit tot een feestje of inspirerend zaken doen.

In oktober 2015 heeft NY Basement haar deuren geopend in het souterrain van Hotel New York. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar. Een spannend contrast tussen grandeur en basic. Kleiner, intiemer en exclusiever. NY Basement heeft een eigen ziel en karakter maar ook die vertrouwde gastvrijheid van Hotel New York.

Hotel New York weerspiegelt het ‘eigen wijze’ karakter van Rotterdam en de typische Rotterdamse, nuchtere mentaliteit: IEDEREEN is welkom en moet zich thuis voelen bij ons! Dit geldt niet alleen voor gasten, maar ook voor toekomstige medewerkers. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste, leergierige collega’s in diverse functies die willen werken in een dynamische, uitdagende en inspirerende organisatie. Hotel New York is tevens een erkend leerbedrijf en is altijd op zoek naar leerlingen en stagiaires die op een eigen en unieke wijze het horecavak willen leren. Lef, vakkennis en creativiteit staan daarin centraal. Hotel New York is een 24-uurs bedrijf en dus zijn de werktijden flexibel en in overleg af te spreken, zowel overdag, in de avonduren als in het weekend. Als werknemer is het mogelijk om parttime (minimaal 2 diensten per week) te werken. Maar je kunt natuurlijk ook 3, 4 of 5 diensten per week werken.  Wil je weten op welke afdeling(en) wij op zoek zijn naar JOU? bekijk dan onze vacatures.

(Wij stellen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures niet op prijs)
WestCord Hotels
Home » Hotels » Hotel New York

Hotel vacatures bij Hotel New York

Helaas… Hotel New York heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures