Alle Hotel Restaurant de Rustende Jager vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Hotel Restaurant de Rustende Jager
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Hotel Restaurant de Rustende Jager
  1. Venneperweg 471
  2. 2153 AD / Nieuw-Vennep
  3. Noord-Holland
  4. (Nederland)
  5. 0252-629333
  6. Website
 • Contact:
  Dhr. M.C.J de Jong

Over Hotel Restaurant de Rustende Jager

SERVICE, KWALITEIT EN GASTVRIJHEID
De Rustende Jager in Nieuw-Vennep (gemeente Haarlemmermeer) is een sfeervol horecabedrijf met traditie, in de vorm van een familiehotel met kamers en ook feestzalen, restaurant en catering.
Ons hotel is ideaal gelegen vlakbij bruisend Amsterdam en statig Haarlem, met ook onze hofstad Den Haag en Rotterdam op circa een half uur reisafstand. Dicht bij Bollenstreek, Keukenhof en strand (Noordwijk, Zandvoort en Langevelderslag). Schiphol International Airport is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Gratis parkeren voor de deur op een zeer ruime parkeerplaats.

Het is een aansprekende locatie waar uitstekende service en kwaliteit samengaan met een enorme gastvrijheid vanuit de familietraditie.

Ons bedrijf beschikt over comfortabele, eigentijdse hotelkamers, café met biljart, gezellige lounge, een keur aan grotere en kleinere zalen, restaurant De Brasserie en een cateringservice voor activiteiten op locatie.

Ook voor bruiloften, feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze accommodatie is erop ingericht diverse soorten feesten te organiseren. Onze vakkundige medewerkers en de uitstekende keuken zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}