Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Hotel Restaurant de Rustende Jager

Venneperweg 471
2153 AD Nieuw Vennep Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactDhr. M.C.J de Jong
  • Telefoon0252-629333
  • Websitewww.hotelderustendejager.nl
SERVICE, KWALITEIT EN GASTVRIJHEID
De Rustende Jager in Nieuw-Vennep (gemeente Haarlemmermeer) is een sfeervol horecabedrijf met traditie, in de vorm van een familiehotel met kamers en ook feestzalenrestaurant en catering.
Ons hotel is ideaal gelegen vlakbij bruisend Amsterdam en statig Haarlem, met ook onze hofstad Den Haag en Rotterdam op circa een half uur reisafstand. Dicht bij BollenstreekKeukenhof en strand (Noordwijk, Zandvoort en Langevelderslag). Schiphol International Airport is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Gratis parkeren voor de deur op een zeer ruime parkeerplaats.

Het is een aansprekende locatie waar uitstekende service en kwaliteit samengaan met een enorme gastvrijheid vanuit de familietraditie.

Ons bedrijf beschikt over comfortabele, eigentijdse hotelkamers, café met biljart, gezellige lounge, een keur aan grotere en kleinere zalenrestaurant De Brasserie en een cateringservice voor activiteiten op locatie.

Ook voor bruiloften, feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze accommodatie is erop ingericht diverse soorten feesten te organiseren. Onze vakkundige medewerkers en de uitstekende keuken zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt.
Home » Hotels » Hotel Restaurant de Rustende Jager

Hotel vacatures bij Hotel Restaurant de Rustende Jager

Helaas… Hotel Restaurant de Rustende Jager heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures