Facebook


Resultaat: 2 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Parkhotel Den Haag

Molenstraat 53
2513 BJ Den Haag Zuid-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactOlaf Scheffers
  • Telefoon0703624371
  • Websitewww.parkhoteldenhaag.nl

Anderen keken ook naar:

De geschiedenis van Parkhotel Den Haag gaat ver terug. Op 11 februari 1899 bestond Vegetarisch Hotel-Restaurant Pomona al, alleen was het destijds gelegen aan de Nieuwstraat 24. In 1912 verhuisde Pomona naar de huidige locatie, omdat er meer vraag ontstond naar hotelkamers. Terwijl de verbouwing nog volop gaande was, werden de eerste gasten verwelkomd.

Halverwege de vorige eeuw werd de naam veranderd in Parkhotel vanwege de unieke ligging aan de tuinen van Paleis Noordeinde, het huidige werkpaleis van de koningin. In deze tijd was de Queens Garden Room, waar nu het ontbijt geserveerd wordt, een befaamd restaurant met landelijke bekendheid. Er werd traditioneel gekookt en bediend en vooral de enorme wijnkelder had landelijke, zelfs internationale bekendheid.

In 1968 werd het naastliggende familiehotel "De Zalm" aangekocht en ontstond het 130 kamers tellende "Parkhotel de Zalm". Hotel "De Zalm" stamt uit 1908 en startte oorspronkelijk met 50 kamers. Bij een ingrijpende renovatie in 1986 werden beide hotels zodanig geïntegreerd dat er één hotel ontstond waarvan een jaar later de naam ook gewijzigd werd in "Parkhotel Den Haag".

In 2005 zijn de eenpersoonskamers gerenoveerd, alsmede een aantal tweepersoonskamers en de Garden Room. In 2008 is Parkhotel Den Haag begonnen met het renoveren van de tweepersoonskamers. In 2010 is deze renovatie afgerond en zijn de kamers ingericht in Art Deco stijl.

Vandaag de dag telt Parkhotel Den Haag 120 kamers, 5 vergaderzalen en een bar. In de Garden Room wordt elke ochtend een uitgebreid biologisch ontbijtbuffet geserveerd. De binnentuin van het hotel is een oase van rust in de drukte van de binnenstad.

Het hotel is gelegen in het statige Hofkwartier met diverse winkels, restaurants en cafés in de omgeving. Ook musea en andere bezienswaardigheden liggen op loopafstand van het hotel. Verder is het hotel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de tram of bus is het een korte rit naar de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin.
Home » Parkhotel Den Haag

Hotel vacatures bij Parkhotel Den Haag

Parkhotel Den Haag logo

stagiair front office

Parkhotel Den Haag, Den Haag

Parkhotel Den Haag

Als jij een opleiding volgt in toerisme, horeca of recreatie en je op zoek bent naar een stageplaats voor 20 weken...

21.03.2018

Parkhotel Den Haag logo

Front Office Medewerk(st)er (vast-parttime)

Parkhotel Den Haag, Den Haag

Parkhotel Den Haag

WE’RE HIRING!               RECEPTIONIST...

21.03.2018

 Loading results