hotel vacatures op hotelprofessionals.nl

Resultaat: 4 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Hotel Des Indes

Lange Voorhout 54-56
2514EG Den Haag Zuid-Holland (Nederland)

  • Sterren***** 5 sterren
  • HotelgroepStarwood Hotels & Resorts
  • ContactHuman Resources
  • Telefoon+31703612345
  • Websitewww.hoteldesindes.nl
* Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel *

Hotel Des Indes staat voor chic. Chic is niet weelderig, chic is niet trendy. Chic is stijlvol, inspirerend en subtiel, maar bovenal is chic: persoonlijke aandacht en individuele service.

Hotel Des Indes heeft een eigen cultuur en traditie. Het is een plaats waar al meer dan 130 jaar politici, artiesten en ondernemende mensen met passie elkaar treffen.

Een kamer in Hotel Des Indes is als een schilderij, dat met behulp van een palet vol kleuren tot stand is gekomen. Diverse elementen smelten samen tot een unieke ervaring. Traditie en authentiek Nederlandse elementen treffen de moderne stijl en creativiteit van fransman Jacques Garcia. Het resultaat is origineel en sophisticated met oog voor detail. Onze gasten kunnen Hotel Des Indes ervaren en ontdekken waar verschillende werelden samen komen en waar ze van de beste service zult genieten.

* Restaurant/ Lounge/ Bar DesIndes *

Restaurant/ Lounge/ Bar DesInDes biedt onze gasten de perfecte ambiance voor "new luxury dining", een kopje koffie of een aperitief. Het is voor elke gelegenheid een geschikte locatie. Op deze historische plaats zijn sinds 1881 vele beroemdheden ontvangen, die hebben genoten van het lekkerste des levens. Iedereen kan bij Hotel Des Indes rekenen op de tijdloze charme van een verblijf op een historische locatie met de beste service.

In Restaurant/ Lounge/ Bar DesInDes kunnen onze gasten van 7.00 uur \\'s ochtends tot 1.00 uur \\'s nachts terecht voor een heerlijk ontbijt, een lichte lunch of een uitgebreid diner. Wij presenteren een menukaart met een rijkdom aan keuzes. Onze gasten worden verrast door onze op Franse leest geschoolde wereldse keuken. Sinds november 2008 beschikt het hotel ook over een Cigar Lounge, waar onze gasten kunnen genieten van hun heerlijke sigaar.

DesInDes en High Tea gaan hand in hand en zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De wereldberoemde DesInDes High Tea ervaren onze gasten en geeft hen een andere kijk op High Tea.

* Werken bij Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel *

Werken bij Hotel Des Indes is werken in een groot team met enthousiaste mensen die allemaal een passie hebben voor service verlenen. Tevens betekent het werken voor een grote internationale hotelketen: Starwood Hotels & Resorts (www.starwoodhotels.com).

Door het internationale karakter van het hotel is het belangrijk dat medewerkers een goede kennis hebben van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, afhankelijk van de functie.

Salariering vindt plaats op basis van de referentie functies van de Horeca en Hotel Des Indes werkt met de loontabellen van Koninklijke Horeca Nederland.

Stage lopen bij Hotel Des Indes kan bij voorkeur vanaf 5 maanden/ 20 weken. De stages zijn voor studenten van hotelscholen of vergelijkbare studies.

Staat er een interessante vacature tussen, dan dagen wij jou uit je sollicitatiebrief met CV op te sturen. Er wordt altijd een reactie gegeven op je sollicitatie.

Binnen Nederland heeft Starwood Hotels & Resorts 4 hotels:
Hotel Des Indes - a Luxury Collection Hotel
Sheraton Amsterdam Aiport Hotel te Schiphol
W Amsterdam
Element Amsterdam
Er is een nauwe samenwerking tussen deze hotels voor de recruitment.

 
Starwood Hotels & Resorts
Home » Starwood Hotels & Resorts » Hotel Des Indes

Hotel vacatures bij Hotel Des Indes

Hotel Des Indes

Restaurant supervisor

Hotel Des Indes, Den Haag

Hotel Des Indes

Staat bij jou kwaliteit hoog in het vaandel? Houd jij ervan om verantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen van...

14.08.2017

Hotel Des Indes

Receptionist(e)

Hotel Des Indes, Den Haag

Hotel Des Indes

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan binnen de hotellerie op de afdeling Front Office? Dan is deze Receptionist(e)...

14.08.2017

Hotel Des Indes

Nacht Portier parttime +/- 20 uur

Hotel Des Indes, Den Haag

Hotel Des Indes

Omschrijving vacature Night Porter Ben jij op zoek naar uitdagende parttime baan gedurende de nachtelijke uren...

07.08.2017

Hotel Des Indes

Handyman Technische Dienst

Hotel Des Indes, Den Haag

Hotel Des Indes

Heb jij je technische opleiding afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de hotellerie? Ben jij een...

29.06.2017