Alle Novotel Rotterdam Brainpark vacatures

 1. Front Office Medewerker Parttime

  Novotel Rotterdam Brainpark, Rotterdam

  • Parttime, 16 - 32 uur p/w
 2. Cluster HR Manager Fulltime

  Novotel Rotterdam Brainpark, Rotterdam

  • Fulltime
  • € 4 - 4.599
Werken bij Novotel Rotterdam Brainpark

Over Novotel Rotterdam Brainpark

 • Soort hotel: hotel
 • 210 kamers
 • 64 medewerkers

Hotel Novotel Rotterdam Brainpark is een viersterren hotel met 210 kamers en 9 meeting rooms. Ons restaurant Urban heeft 100 zitplaatsen, tezamen met de bar. Omdat we veel meeting rooms en hotelkamers hebben is er ook een groepenrestaurant met 120 zitplaatsen.

De gasten kiezen ons hotel, omdat het op de rand van het centrum Rotterdam en of dicht bij hun bedrijf/bestemming ligt. Dit maakt dat wij zowel zakelijke alswel & recreatieve gasten ontvangen. 

Het team, je hebt circa 60 collega's, bestaat uit "Jong & Oud" (leeftijd & dienstjaren) en allerlei nationaliteiten. Een ieder heeft een verschillend nivo van kennis en vaardigheden. Kort om een mooie smeltkroes van collega's, waar je je snel thuis zult voelen. 


Wij maken deel uit van het wereldwijde AccorHotels. In Nederland kennen wij de brands Sofitel, Mgallery, Pullman, Mercure, Novotel, ibis, ibis Budget, Mövenpick en ibis Styles. 

 

Bekijk in het overzicht rechts alle Novotel Rotterdam Brainpark vacatures. Zie je hier geen geschikte vacature? Bekijk dan eens de vacatures van Ibis Rotterdam City Centre!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}