Afdeling technische dienst hotel vacatures

Afdeling technische dienst hotel vacatures

Functies in afdeling technische dienst:

Ben jij de Technische Expert die wij zoeken?

Als jij een technische alleskunner bent met een nauwkeurig oog voor detail en twee vaardige handen die elk probleem kunnen aanpakken, dan past de rol binnen technische dienst in een hotel perfect bij jou. Of je nu bekend staat als chief engineer, TD-medewerker, onderhoudsmonteur, of handyman, jouw expertise is essentieel voor de soepele werking van onze hotels. De technische dienst is de onzichtbare kracht die samenwerkt met diverse afdelingen zoals housekeeping, conciërge, portiers en de receptie, om een naadloze ervaring voor zowel gasten als personeel te garanderen.

Jouw rol binnen de Technische Dienst

Als kernlid van ons technische team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en alle technische aspecten binnen en rondom het hotel. Je speelt een cruciale rol in het direct adresseren en verhelpen van gastmeldingen over storingen en reparaties. Je taken omvatten:

  • Het snel en efficiënt oplossen van technische storingen.

  • Beheren van onderhoudscontracten en relaties met leveranciers.

  • Uitvoeren van regelmatig onderhoud aan apparatuur en installaties.

  • Kleine defecten in het pand aanpakken en oplossen.

  • Coördineren van werkzaamheden met betrekking tot installaties en leveranciers.

  • Beheer en inkoop van materialen en onderdelen.

  • Kostenbewaking en budgetbeheer.

  • Assistentie bieden bij renovatieprojecten.

Vacatures binnen de Technische Dienst

Een hotel biedt diverse functies binnen de technische dienst, elk met zijn eigen specifieke rol en verantwoordelijkheden die bijdragen aan het algemene onderhoud en de uitmuntendheid van onze faciliteiten. We nodigen je uit om de huidige vacatures te bekijken en deel uit te maken van een toegewijd team dat achter de schermen zorgt voor een vlekkeloze hotelervaring.

Ben jij klaar om je technische vaardigheden in te zetten en een cruciale bijdrage te leveren aan het succes van ons hotel? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team van deskundige technische professionals. Jouw werk zorgt ervoor dat ons hotel op zijn best functioneert en onze gasten een onvergetelijk verblijf ervaren.