Werken in een hotelWerken in een hotel

Altijd al als receptionist willen werken in een hotel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook als je een andere functie in een hotel ambieert. Op Hotelprofessionals vind je een recent en volledig overzicht van alle vacatures in hotels in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een baan als F&B medewerker, receptionist, sales manager, administratief medewerker of als manager van een hotel; wij hebben de perfecte vacature voor jou. Wij bieden een groot aanbod aan hospitality vacatures.

Stage lopen in een hotel

Ben je HBO of MBO student en heb je altijd al willen weten hoe het is om in een hotel te werken? Op Hotelprofessionals hebben we speciaal voor jou een ruime selectie vacatures voor stageplaatsen in hotels. Er zijn niet alleen stages in hotels voor toerisme- en events studenten te vinden zoals front office stages, maar ook voor facilitaire studies, techniekstudenten, IT’ers en ga zo maar door. Kijk nu of jouw droomstage ertussen zit.

Volg Hotelprofessionals op Facebook, Twitter en Linkedin en de vacatures komen gewoon naar jou toe! Zo ben je altijd op de hoogte van alle hotel vacatures in Nederland! Alle vacatures zijn hotel vacatures en onderdeel van Horeca Vacatures.

Hoe kan ik solliciteren?

Wil jij werken in een hotel en heb je een leuke vacature gezien op Hotelprofessonials? Solliciteer dan direct op onze vacatures. Met één klik op de muis solliciteer je op een hotel vacature en stuur je een motivatiebrief en jouw cv mee. Behoefte aan sollicitatie tips? Lees in onderstaande blogs onze sollicitatietips of volg een sollicitatietraining.

Zie je een leuke vacature voor iemand anders? Maak dan gebruik van de optie "attendeer een vriend" en stuur de vacature door.

Waarom registreren?

Door je eenmalig te registreren, kun je in de toekomst efficiënt reageren op de vacatures op de website. Een profiel op Hotelprofessionals maakt het makkelijker om de baan van je dromen te vinden. Met dit profiel kun je 'job alerts' aanmaken, je krijgt dan bericht van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw wensen. Je hoeft dus niet te zoeken, want 'de vacatures komen naar jou toe'.

Als je bent ingelogd op de site kun je jouw cv uploaden of aanmaken waardoor je nog sneller via de website kunt solliciteren op hotel vacatures die je aanspreken. Je sollicitaties uit het verleden en de reacties op je aanbod worden opgeslagen. Zo kun je terugzoeken en leren van het commentaar van potentiële werkgevers.

De informatie op je profiel is volledig afgeschermd en niet zichtbaar voor anderen. Als je op een functie solliciteert, kan de opdrachtgever alleen de informatie zien die jij hem/haar aanbiedt.

Horecaleed

Lees in onze rubriek 'horecaleed' meer over bijzondere horeca-ervaringen.

Hospitality Opleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding om jouw carrière in de hospitalitybranche te starten? Bekijk hier alle hotelschool opleidingen.

Wil je meer lezen over horeca nieuws bekijk dat het overzicht van horeca nieuws websites.

5 tips voor een succesvolle open sollicitatie

Stel, je wilt heel graag bij een bepaald hotel werken, maar ze hebben op dit moment niet de vacature die bij jouw ervaring past.

A job with a view: zoek het hogerop

Deze hotels kunnen jouw werkplek letterlijk naar grotere hoogte brengen. Uit onderzoek is gebleken dat werken in een inspirerende en aangename...

De 7 populairste bijbanen in de horeca

Een bijbaan in de horeca is één van de populairste bijbanen onder jongeren. In de horeca is ongeveer 45% van de mensen jonger dan 25 jaar.

Do's en don'ts tijdens het sollicitatiegesprek

Tijdens een sollicitatiegesprek blijft vrijwel niets onopgemerkt. De interviewer kijkt niet alleen of je de geschikte persoon bent voor de functie...
Nieuwe baan vinden

Ik zoek een nieuwe hotel baan! Hoe pak ik dit aan?

Met een record aan hotel vacatures kan het vinden van een nieuwe hotel baan die bij jou past makkelijker gezegd zijn dan gedaan.

Leerzame trainingen en cursussen voor de horeca

Voor de horeca zijn er tientallen opleidingen zoals gastheer/gastvrouw op een ROC of hotelmanagement op een hogere hotelschool.

5 gouden tips bij het solliciteren op een hotel vacature

Het belangrijkste is, dat je wilt laten merken datjij de beste kandidaat bent. Om jezelf zo goed mogelijk in je brief te verkopen en aandacht te trekken...

Netwerken in de horeca doe je zo

Dat de horecaprofessional sociaal is aangelegdblijkt maar uit de vele horeca netwerk-evenementen die ons kikkerlandje rijk is.

Ontvang de nieuwste hotel vacatures

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrieven en krijg de nieuwste vacatures in je mailbox. Dan ben je continu op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Handshake

Tips voor het vinden van een hotel baan

Als je op zoek gaat naar een hotel baan zul je een heel sollicitatieproces doorlopen. Tussen de startvan proces tot je eerste werkdag zit soms wel een aantal maanden...

Vier functies voor vroege vogels en nachtbrakers

De horecabranche is zeer uiteenlopend, zeker alshet gaat om werktijden. In een hotel gaat het werk24 uur per dag door.
CV

Voorbeeld CV

In een curriculum vitae vertel je wie je bent en wat je kunt. Belangrijk om te weten is dat je cv enkel bestaat uit feiten: alle relevante werkervaringen...

Voorbeeld sollicitatiebrieven

Bij het schrijven van een sollicitatiebrief horeca of sollicitatiebrief hotel is het van belang dat debrief een aantal elementen bevat...

Weet jij wat deze functies doen?

In een hotel zijn er tientallen verschillende functies, waar vaak verschillende namen voor worden gebruikt. Sommige hotels gebruiken...