Maritim Hotel Amsterdam

Sluit je aan bij het team van Maritim Hotel Amsterdam in 2024

In het bruisende Overhoeks District in Amsterdam-Noord, opent Maritim Hotel Amsterdam medio 2024 zijn deuren. Met zijn prominente locatie aan het IJ, biedt dit indrukwekkende gebouw met 34 verdiepingen en 579 kamers, waaronder een schitterende presidentiële suite, de ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken of evenementen te organiseren.

Waarom werken bij Maritim Hotel Amsterdam?

Een plek vol mogelijkheden: Maritim Hotel Amsterdam combineert innovatie met comfort en service. Als het grootste hotel van de stad en een ontmoetingsplek voor internationale gasten, biedt het adembenemende uitzichten over Amsterdam en talloze kansen voor medewerkers om zich te ontwikkelen.

Groei en ontwikkeling: Maritim Hotel Amsterdam zet zich in voor de groei van haar meer dan 300 medewerkers, met een breed scala aan carrièremogelijkheden. De unieke wervingscampagne 'Word wat je wilt' helpt medewerkers hun carrièredoelen te bereiken, ook buiten de horecabranche.

Diversiteit en flexibiliteit: Het hotel biedt een dynamische werkplek met uiteenlopende functies, van eventmanagement tot culinaire expertise en gastvrijheid. Met flexibele werktijden en een open bedrijfscultuur promoot Maritim Hotel Amsterdam een gezonde werk-privébalans.

Culinaire en wellness ervaringen: Medewerkers kunnen werken in een van de zes restaurants en bars, waaronder de adembenemende Skybar, of bijdragen aan de wellnesservaringen in de uitgebreide spa- en fitnessfaciliteiten.

Maritim Hotel Amsterdam

Wat biedt Maritim Hotel Amsterdam?

Centrale locatie: Het hotel geniet van een centrale ligging nabij het Centraal Station, met snelle toegang tot de beroemde attracties en culturele bezienswaardigheden van Amsterdam.

Een innovatieve werkomgeving: Met state-of-the-art faciliteiten, van conferentiezalen tot privékantoren, biedt Maritim Hotel Amsterdam een platform voor medewerkers om te excelleren.

Ontwikkelingsmogelijkheden: Maritim Hotel Amsterdam ondersteunt ambitieuze carrièredoelen met studiebeurzen en maakt gebruik van zijn internationale netwerk om dromen werkelijkheid te maken.

Word deel van Maritim Hotel Amsterdam

Maritim Hotel Amsterdam plaatst het welzijn van haar team centraal en streeft ernaar zowel gasten als medewerkers een onvergetelijke ervaring te bieden. Het hotel verwelkomt iedereen die binnen of buiten de horeca ambities heeft en biedt de essentiële vaardigheden die nodig zijn in een servicegerichte economie.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende carrière bij een van de meest toonaangevende hotels in Amsterdam? Ontdek dan de carrièremogelijkheden bij Maritim Hotel Amsterdam en draag bij aan een uniek verhaal.

Bekijk vacatures

Om het sollicitatieproces te vereenvoudigen voor nieuwe collega's, is het niet nodig om een cv te sturen. Je kunt eenvoudigweg een berichtje met je naam versturen naar dit nummer: +31(0)629810492, waarna zij direct contact met je opnemen.