Airport hotel Tulip Inn Amsterdam Airport zoekt hippe, trendy en multifunctionele supporters

Airport hotel Tulip Inn Amsterdam Airport zoekt hippe, trendy en multifunctionele supporters

Trendy, Informeel & Hip in een groene oase op Schiphol!


Come on join our Team at Amsterdam Airport!


Bekijk het aanbod aan vacatures van Tulip Inn Amsterdam Airport Hotel
Alle vacatures van Tulip Inn Amsterdam Airport Hotel

Onze filosofie
Ons hotel is een groene oase, zowel op het gebied van interieur (waarmee we de natuur als het ware naar binnen halen) en beleving voor de gasten (veel planten/verticale tuin, patio, stoffen en dessins met exotische printen), alsook in het ecologisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons hotel voert een Green Key Label. Ons hotel is een voormalig kantoorpand dat wij duurzaam getransformeerd hebben (met hergebruik van technische installaties). Die duurzaamheid voeren we zoveel mogelijk door in onze leveranciers. Dat zijn met name fair-trade en duurzame merken, liefst van Nederlandse origine. Hiermee willen wij onze ecologische voetafdruk verkleinen. Denk aan 100% organisch en fair-trade linnengoed van Blycolin, waterbesparende douchekoppen van Hansgrohe, duurzame bedden van het Cradle-to-Cradle bedrijf Auping, composteerbare servetten van Duni en cosmeticaproducten van Rituals die vrij zijn van parabenen, plastic scrub deeltjes en dierproeven.

Wij besparen het milieu waar dit mogelijk is. Zo is de verlichting in het gehele hotel energiebesparende LED en -behalve in de hotelkamers- voorzien van bewegingsdetectie. In de hotelkamers wordt energie bespaard door middel van een sleutelkaart die alles uitschakelt zodra de gast de kamer verlaat. Om verspilling te voorkomen bieden wij onze shampoo/zeep in de badkamers aan in grote her te vullen dispensers in plaats van kleinverpakkingen. Wij serveren geen monopacks, maar wel bijvoorbeeld honing uit weckpotten, en koffie en thee to go is verkrijgbaar in recyclebare kartonnen bekers. Het serviesgoed in het restaurantgedeelte komt van het Noorse bedrijf Figgjo dat geen grondstoffen gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor het milieu en zoveel mogelijk aan recycling doet in het productieproces. Wij scheiden al ons afval (ook groen afval) en maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Wanneer je ons hotel boekt via www.bookdifferent.com steun je automatisch een goed doel.

Skymaster Bar
Service en gastvrijheid zijn uitermate belangrijk in ons hotel. We zijn een driesterrenformule, maar bieden de hartelijkheid en klantgerichtheid van een vijfsterrenhotel.
Dit betekent ook dat gasten zowel overdag als ’s nachts een ontbijt kunnen samenstellen middels ons ‘grab en go’ concept. De Skymaster bar is 24 uur per dag / 7 dagen per week open zodat reizigers die laat aankomen toch de mogelijkheid hebben even bij te komen en te genieten van een drankje in de bar. In de Shop Togo kunnen je diverse artikelen kopen van een jus d’orange tot mooie artikelen van Rituals.

Ontbijt wordt geserveerd vanaf 05:30 uur tot 10:30 uur. De bar is open tot 01:00 uur.

OV
Tegenover het hotel stopt buslijn Connexxion 193, die je binnen 16 minuten naar de terminal brengt, vanaf 05:30 uur tot 00:15 uur. Elke 20 minuten gaat er een bus.