Alle Abdij Rolduc vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Abdij Rolduc
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Abdij Rolduc
 • Abdij Rolduc
  1. Heyendallaan 82
  2. 6464 EP / Kerkrade
  3. Zuid-Limburg
  4. (Netherlands)
  5. 045-5466941
  6. Website
 • Contact:
  Marianne Habets
Video over Abdij Rolduc

Over Abdij Rolduc

Abdij Rolduc in Kerkrade (Parkstad Limburg) behoort tot de belangrijkste religieuze monumenten van Nederland: het is het grootste abdijcomplex in de Benelux en staat op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van ons land. 
Ons abdijhotel met 160 kamers biedt een ontspannen verblijf in een prachtige historische atmosfeer. De rijke geschiedenis is overal voelbaar, de rust komt onze gasten tegemoet! Gesitueerd middenin een prachtige omgeving en op korte afstand van grenzeloze bezienswaardigheden en belevenissen. Niet alleen in Zuid-Limburg, ook België en Duitsland zijn dichtbij. Uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers.
De stijlvolle Kloosterbrasserie de Kanunnik staat garant voor gastronomisch genot. Hier kan men lunchen, dineren, een high tea nuttigen of gewoon lekker borrelen. In de pittoreske abdijtuin hebben we  een heerlijk terras. Een echte verborgen parel!
Maar liefst 16 conferentie- en feestzalen bieden de meest uiteenlopende zakelijke en feestelijke mogelijkheden.
Rolduc is een toegewijde gastheer voor groepen. Voor een congres, cursus, vergadering of training, maar ook voor een fietsclub, schooluitstapje en andere groepsuitjes is onze abdij ideaal. Voor een inspirerend verblijf, maar ook als uitvalsbasis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}