Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Abdij Rolduc

Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade Zuid-Limburg (Nederland)

Abdij Rolduc in Kerkrade (Parkstad Limburg) behoort tot de belangrijkste religieuze monumenten van Nederland: het is het grootste abdijcomplex in de Benelux en staat op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van ons land. 
Ons abdijhotel met 160 kamers biedt een ontspannen verblijf in een prachtige historische atmosfeer. De rijke geschiedenis is overal voelbaar, de rust komt onze gasten tegemoet! Gesitueerd middenin een prachtige omgeving en op korte afstand van grenzeloze bezienswaardigheden en belevenissen. Niet alleen in Zuid-Limburg, ook België en Duitsland zijn dichtbij. Uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers.
De stijlvolle Kloosterbrasserie de Kanunnik staat garant voor gastronomisch genot. Hier kan men lunchen, dineren, een high tea nuttigen of gewoon lekker borrelen. In de pittoreske abdijtuin hebben we  een heerlijk terras. Een echte verborgen parel!
Maar liefst 16 conferentie- en feestzalen bieden de meest uiteenlopende zakelijke en feestelijke mogelijkheden.
Rolduc is een toegewijde gastheer voor groepen. Voor een congres, cursus, vergadering of training, maar ook voor een fietsclub, schooluitstapje en andere groepsuitjes is onze abdij ideaal. Voor een inspirerend verblijf, maar ook als uitvalsbasis.
Home » Hotels » Abdij Rolduc

Hotel vacatures bij Abdij Rolduc

Helaas… Abdij Rolduc heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures