Resultaat: 1 Job
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Apollofirst Boutique Hotel

Apollolaan 123
1077 AP Amsterdam Zuid-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactPauline van Nes
  • Telefoon0205773800
  • Websitewww.apollofirst.nl
Het Apollofirst Boutique Hotel is een sfeervol boutiquehotel met 40 individueel ingerichte kamers aan de Apollolaan in het elegante stadsdeel  Amsterdam Zuid. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het Museumplein en de historische binnenstad aan de ene kant en de RAI en de Zuidas aan de andere kant. Om de hoek van de Apollolaan bevindt zich de Beethovenstaat met mooie winkels en goede restaurants.

Je komt binnen in een stijlvolle Lobby en krijgt gelijk persoonlijke aandacht van de medewerker achter de balie. De zonnige binnentuin ligt direct achter de sfeervolle Library bar & lounge en er is zeer uniek: een eigen theater, met spraakmakende voorstellingen.  
.
Alle kamers zijn individueel ingericht en beschikken over badkamer met bad, tv met chromecast, koffie-en-theefaciliteiten-, koelkastje, kluis, air conditioning, fohn, en gratis snelle draadloos internettoegang.

Bij ons werk je in een klein team, ben je niet alleen aan het in- en uitchecken maar geef je ook informatie en verwerk je reserveringen. Een leuke parttime baan voor een assertieve alleskunner.
Home » Hotels » Apollofirst Boutique Hotel

Hotel vacatures bij Apollofirst Boutique Hotel

Apollofirst Boutique Hotel logo

Parttime boutique hotel receptionist

Apollofirst Boutique Hotel, Amsterdam

Apollofirst Boutique Hotel

Voor de receptie van ons luxe Boutique Hotel zoeken wij een enthousiaste receptiemedewerker PARTTIME...

09.06.2023

 Loading results