Alle Boetiek hotel brasserie Plein Vijf vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Boetiek hotel brasserie Plein Vijf
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Boetiek hotel brasserie Plein Vijf
 • Boetiek hotel brasserie Plein Vijf
  1. Markt 5
  2. 5751 BE / Deurne
  3. Noord-Brabant
  4. (Netherlands)
  5. 0493327040
  6. Website
 • Contact:
  Personeelszaken

Over Boetiek hotel brasserie Plein Vijf

Plein Vijf: het middelpunt van het bruisende marktplein van Deurne. Ooit begonnen als sigarenfabriek, nu uitgegroeid tot een bruisende ontmoetingsplek voor de lokale Deurnese bevolking en toeristen over de hele wereld. Al vanaf eind 1800 is deze plek gevuld met gezelligheid en bedrijvigheid.

Hotel Brasserie Plein bestaat uit 5 verschillende dimensies: het luxe 4-sterren hotel, de gezellige brasserie, de open serre, het zonovergoten terras aan de markt, de lounge en het pakhuis. Tevens streven wij ernaar om een feest voor ieders zintuigen te zijn, waarbij we de vijf prikkels altijd proberen te stimuleren voor de beste beleving: zien, voelen, ruiken, horen en proeven.

Werken bij Plein Vijf betekent werken in een dynamische omgeving waarin je deel bent van een klein hardwerkend team. Onze medewerkers zijn ons visitekaartje en stralen onze kernwaarde 'Brabantse gastvrijheid' uit naar onze gasten. Naast een prima salaris biedt Plein Vijf prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een super gezellig en leerzaam team om mee te werken! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}