Alle Boutique Hotel & Restaurant De Bungelaer vacatures

 • nieuw hotel restaurant, nieuw equipment
 • dynamisch team, mooie mix qua leeftijden
 • goed te bereiken met eigen vervoer
 • gastvrij brabant
 • gunstige werktijden
Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Boutique Hotel & Restaurant De Bungelaer
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Boutique Hotel & Restaurant De Bungelaer
 • Boutique Hotel & Restaurant De Bungelaer
  1. De Bungelaar 4
  2. 5437 PM / Beers NB
  3. Noord-Brabant
  4. (Netherlands)
  5. 0653530146
  6. Website
 • Contact:
  hilke van der Mark

Over Boutique Hotel & Restaurant De Bungelaer

 • 17 kamers
 • 40 medewerkers

Ontdek in Beers de unieke combinatie van de Kraaijenbergse Plassen en het rustieke landschap. Aan deze grote recreatieplassen, gelegen in het mooie Land van Cuijk, vlakbij Nijmegen, is sinds eind juni 2023 Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer gerealiseerd.


Met de natuur als inspiratiebron zijn onze 17 hotelkamers omgedoopt in warme kleuren. In deze warme sfeer droomt u weg en komt u tot rust.


Genieten zult u ook van het restaurant of op het terras met weids uitzicht op het water.

We zijn ervan overtuigd dat u hier graag verblijft. Daarom kijken we ernaar uit om u medio juni als gast te mogen ontvangen.


Kamers & ( Senior ) Suites

Kleurrijk en niet alledaags. Een plek waar luxe, comfort en eigentijds design elkaar ontmoeten. Droom weg in het fijne bed met het mooiste linnengoed en geniet van het lommerrijk uitzicht over de Kraaijenbergse Plas en de mooie Brabantse weilanden waar paarden en koeien grazen.


Boekt u een Suite, dan kunt u de zon zien opkomen boven het water, terwijl u de vogels en eendjes in de verte hoort.


In de Senior Suite kunt u heerlijk relaxen in het bad, waar luxueuze producten voor u klaar staan.


De familiekamer, boven in de Villa, is zeer geschikt voor een groep van 4 personen.


Restaurant & Terras

Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer biedt u een heerlijke plek voor iedere gelegenheid. Geniet van een fijne lunch of diner in ons eigentijds restaurant. Niet alleen de inrichting van ons restaurant zal u positief stemmen. De wijze van koken, de persoonlijke aandacht en de presentatie van uw gerecht dragen ertoe bij dat u ons vaker zult willen gaan bezoeken.


Op warmere dagen meert een kleurrijk scala aan bootjes aan bij onze eigen aanlegsteiger. Recreanten, zoals wandelaars en fietsers, maar ook zakelijke gasten zullen zich heerlijk willen laten verwennen op het terras met een lekker kopje koffie, een speciaal biertje, een glas heerlijke wijn, een mooi borrelgarnituur, een verrassende lunch of een tongstrelend diner.


Vergaderen in de Bungelaer, dat kan!

Als vergaderlocatie weet Boutique Hotel & Restaurant Hotel de Bungelaer zakelijkheid te verenigen met de natuur. Omgeven door de Kraijenbergse Plassen herbergt een drietal boardrooms maar liefst 25 personen. We beschikken over een ruim pakket aan multimediale middelen ter ondersteuning van uw zakelijke meetings. Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te nemen.


Fitness en Yoga Ruimte

In een wereld waarin we mentaal volcontinu aanstaan, kan er enerzijds behoefte zijn aan fysieke ontspanning, anderzijds aan een fysieke uitdaging. Voor beide kunt u terecht bij Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer.


Naast ontspannende yogalessen en klankschaalmeditatie behoort ook fitness tot de mogelijkheden. Fitnessapparaten staan tot uw beschikking en u kunt hier desgewenst onder begeleiding van een gerenommeerd professional trainer gebruik van maken.

Iets te vieren?


Of het nu een bruiloft, een verjaardag, een babyshower of een andere bijzondere gelegenheid betreft, ons restaurant leent zich voor een majestueus festijn voor maar liefst 100 personen.


Als Team de Bungelaer laten we graag zien wat wij voor u in huis hebben!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}