Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij City Resort Mill

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill Noord-Brabant (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactThomas Vloet
  • Telefoon0485-455000
  • Websitewww.cityresort.nl/vacatures
Lees hier meer over hoe het is om bij City Resort Hotel Mill te werken!

Onze gasten ontdekken de mooie omgeving van Mill via de prachtige wandel- en fietsroutes. City Resort Hotel Mill vormt hiervoor de ideale uitvalsbasis. In Mill vind je prachtige bossen, de plassen van De Kuilen, Groespeel, de cultuurhistorie en de vele landgoederen. Of onze gasten komen helemaal tot rust in onze unieke Wellnessboot waar ze genieten van de vele luxe binnen- en buitenfaciliteiten.
 
Ons hotel telt 60 hotelkamers en diverse andere faciliteiten zoals de Wellnessboot, Restaurant London Street, midgetgolf, een evenementencentrum en een fitnesscentrum met zwembad en saunacabines. In Mill ben je onderdeel van een enthousiast en energiek team waar het ons doel is om onze gasten een prettig en ontspannen verblijf te geven.
 
Vul jij ons energieke team aan?
Dit vier sterren City Resort Hotel zoekt enthousiaste, energieke en eigenwijze mensen die zich willen aansluiten bij ons team. Je staat iedere dag weer te springen om onze gasten van dienst te zijn. Je durft je uit te spreken en gaat iedere dag voor verbetering. Je identificeert je met ons City Resort DNA.
Home » Hotels » City Resort Mill

Hotel vacatures bij City Resort Mill

Helaas… City Resort Mill heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures