Alle Conferentiehotel de Ruwenberg vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Conferentiehotel de Ruwenberg
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Conferentiehotel de Ruwenberg
 • Conferentiehotel de Ruwenberg
  1. Ruwenbergstraat 7
  2. 5271 AG / Sint-Michielsgestel
  3. Noord-Brabant
  4. (Netherlands)
  5. 073-5588888
  6. Website
 • Contact:
  Marieke van der Stokker-Bijlsma

Over Conferentiehotel de Ruwenberg

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg is zeer centraal gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Gelegen op het 14 hectare grote landgoed "De Ruwenberg" met vele indoor en outdoor faciliteiten.
Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit het originele middeleeuwse kasteel met daarachter het Atrium en haar 4 zijvleugels.

Conferentiecentrum

De begane grond is volledig ingericht als conferentiecentrum met 44 volledig ingerichte vergader -en conferentiezalen. Allen met daglicht en uitzicht op het park en de rustgevende natuur. Uiteraard zijn alle conferentie- en vergaderzalen vooruitstrevend in technologie en voldoen ten alle tijden aan uw wensen. De 194 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting.

Daarnaast beschikt De Ruwenberg over een driving range, die eventueel te reserveren is onder begeleiding van onze golfpro en is er een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna’s.
Squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}