Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg Utrecht (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • Contactmevrouw Mouis Blans
  • Telefoon0346351755
  • Website
    www.kontaktderkontinenten.nl
Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug in Soesterberg ligt Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Het bestaat uit twee unieke gebouwen: een voormalig missiehuis en een voormalig klooster, omringd door een groot bebost terrein. Nu is het een ontmoetingsplek voor wereldburgers. Het conferentiehotel beschikt over 131 hotelkamers, 30 conferentiezalen en een wereldse F&B beleving in ProefLokaal de Wereld. Beide locaties zijn bijzonder geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. Een enthousiast team van medewerkers staat dagelijks klaar voor de gasten om optimaal invulling te geven aan het motto: Beleef wereldse gastvrijheid!

Wij zijn niet zomaar een conferentiehotel!
We hebben iets te vertellen én te betekenen. Aan de buitenkant valt de kloosterlijke sfeer van mooie historische gebouwen met een grote diversiteit aan zalen en onthaalmogelijkheden op. Onze gasten waarderen de centrale ligging op de Utrechtse heuvelrug op een groot eigen bosgebied met ruime, gratis parkeergelegenheid. Het Cenakel heeft een intiemere sfeer dan het grotere hoofdgebouw van Kontakt der Kontinenten. Het is dan ook geliefd als evenementenlocatie en voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties.

Ons buitenterrein biedt meer dan een goed terras. Er zijn zitzakken, wandelpaden, picknicktafels hangmatten en natuurlijk een groot eigen bosgebied wat zich goed leent voor outdoor activiteiten. De compleet vernieuwde Thermen Soesterberg ligt op loopafstand van ons hotel en biedt alle faciliteiten voor lichaam en geest: van een dagje ontspannen tot een volledige treatment.
De historische gebouwen bieden genoeg ruimte zonder erin te verdwalen. Daardoor kunnen we ook grote groepen ontvangen, terwijl er tegelijk een zekere beslotenheid of intimiteit is.
 
Wij koesteren de erfenis van de idealisten die hier woonden en werkten. De levenshouding van de oorspronkelijke bewoners was er een van actie én rust, hard werken én bezinning, verbondenheid én afzondering. Die verbinding staat ook centraal in de manier waarop wij ons conferentiehotel vormgeven. Zij verdiepten zich in de culturen waarmee ze in contact kwamen. Zij vonden dat missie geen eenrichtingsverkeer kon zijn, maar vroeg om wederkerigheid. Zo is Kontakt der Kontinenten aan haar naam gekomen. Deze bijzondere afkomst geeft onze plek kleur en smaak. Onze gasten omschrijven het nogal eens als een ‘kloosterlijke sfeer’. Een mooi tegenwicht in het huidige tijdperk van jachtigheid, oppervlakkigheid en digitalisering.
 
Je zou kunnen zeggen dat KdK een ziel heeft door haar maatschappelijke betrokkenheid en idealistische grondslagen. Onze historie kleurt ook onze opvattingen over gastvrijheid. Gastvrijheid is bij ons geen kunstje en gaat bij ons vérder dan service. Achter de belangstelling voor de wereld en de warme uitstraling van gastvrijheid, zit een ideaal, namelijk dat álle mensen welkom zijn. Onze mensen stralen openheid voor de wereld en een betrokken, wat idealistische houding uit. Onze gasten omschrijven de sfeer in termen van een ‘thuisgevoel’ door de ongedwongen sfeer en de persoonlijke benadering.
 
Zonder overdreven luxe na te steven, hebben we met de moderniseringen van afgelopen jaren gebroken met de gedateerde soberheid, waardoor het onze gasten aan niets ontbreekt. Duurzaam ondernemen is voor ons zelfsprekend omdat we gewend zijn constant naar de wereld om ons heen te kijken.
 
De beleving in en rond ons conferentiehotel is overgoten met een ‘werelds sausje’. In ProefLokaal De Wereld worden de zintuigen geprikkeld. De vleugels van Kontakt der Kontinenten zijn vernoemd naar de continenten waar de missionarissen vroeger naar uitgezonden werden, en aangekleed met foto’s van mensen uit die streken.
Onze gasten zien echter ook ín ons hotel veel verschillende gezichten, want we hebben personeel met allerlei achtergronden; een verrijking! Onze mensen zijn het gezicht van Kontakt der Kontinenten. We zijn kortom een conferentiehotel mét en vóór wereldburgers.
Home » Hotels » Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Hotel vacatures bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Helaas… Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures