Alle Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol

Over Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol

Crowne Plaza Amsterdam – Schiphol is dé plek om jouw loopbaan een boost te geven. Veel gasten zien het hotel als hun huis in Nederland en samen met een enthousiast team maken wij hun verblijf onvergetelijk.  
 
Crowne Plaza Amsterdam – Schiphol biedt 242 kamers, een Club Lounge, een Restaurant en Bar en een volledig uitgeruste fitness ruimte in de Sunflower Leisure Club. De vergaderfaciliteiten zijn dankzij 13 vergaderzalen geschikt voor evenementen tot 450 personen. Het hotel heeft een shuttle bus en is op 10 minuten loopafstand van Station Hoofddorp waardoor het goed bereikbaar is vanuit Schiphol. Verder ligt het hotel op loop en fietsafstand van het centrum van Hoofddorp.
 
Samen met ons team maken wij het verblijf van de gast onvergetelijk en hier kun jij ook een rol in spelen! Kijk snel of er een vacature is die bij jou past. Kun je deze er niet tussen vinden, stuur dan gerust een mail naar sollicitatie@amsap.crowneplaza.com of kom langs voor een kopje koffie, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}