Alle De Schildkamp vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij De Schildkamp
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij De Schildkamp
 • De Schildkamp
  1. Leerdamseweg 44
  2. 4147 BM / Asperen
  3. Gelderland
  4. (Netherlands)
  5. 0345-638080
  6. Website
 • Contact:
  Kitty Jongkind

Over De Schildkamp

Binnengewoon bijzonder!
De Schildkamp in Asperen is een bijzonder hotel- en conferentiecentrum. Een Inspirience Center dat oprecht verrast, boeit en bijblijft. Met tien moderne vergaderruimtes, een compleet gerestylde congreszaal, 64 ruime hotelkamers, een à la carte restaurant, bowlingbanen, een escaperoom, een art gallery, een grand café, een aangrenzend Health Center en een Indoor Outdoor Experience - een heus bos maar dan binnen - is De Schildkamp de uitgelezen locatie voor een ‘binnengewoon bijzonder’ verblijf voor onze zakelijke gasten.
Daarnaast vinden elk jaar vele toeristen hun weg naar De Schildkamp om in alle rust te genieten van de prachtige omgeving en onze hoogwaardige faciliteiten.
 
Bij De Schildkamp willen wij onze gasten altijd een Beleving + 1 geven. Dat betekent dat ons team altijd volledig gefocust is op gastvrijheid en altijd op zoek is naar mogelijkheden om net dat beetje extra's voor onze gasten te doen. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop en wordt iedere gast in de watten gelegd. Neem bijvoorbeeld de keuken, waar dagelijks met veel liefde en fantasie tal van heerlijke maaltijden met streekeigen producten worden bereid. Of de ruime hotelkamers en zelfs een Luxury Suite voor een onvergetelijke overnachting. Tel hier de goede bereikbaarheid, de gratis parkeerplaatsen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bij op, en je begrijpt waarom De Schildkamp zo ‘binnengewoon bijzonder’ is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}