Alle Fort Resort Beemster vacatures

 • Gastvrijheid
 • Duurzaamheid
 • Unieke locatie
 • Gastronomie
 • Luxe
 1. Nieuw
  Zelfstandig werkend kok

  Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

  • Fulltime
 2. Nieuw
  Ontbijtkok

  Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

  • Fulltime
 3. Nieuw
  Shiftleader

  Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

  • Fulltime
 4. Gastheer/vrouw voor ons Poterne restaurant

  Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

  • Fulltime
 5. Zelfstandig werkend kok

  Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 6. Zelfstandig werkend kok

  Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

  • Fulltime
 7. Sluit spoedig
  Stage Front Office per 1 april

  Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster

  • Stage, 23 - 38 uur p/w
Werken bij Fort Resort Beemster
Video over Fort Resort Beemster

Over Fort Resort Beemster

 • Soort hotel: resort
 • 17 kamers
 • 130 medewerkers

Een plek met een rijke historie en het predicaat Unesco Werelderfgoed. Voeg daar aan toe; Bijzondere faciliteiten (Spa & Wellness, 16 hotelkamers, twee restaurants en zalen voor (bedrijfs)feesten, vergaderingen en huwelijken), producten van de beste kwaliteit en een team met een geweldige passie voor ‘verwennerij’ en alles wat daarbij hoort en je creëert iets geweldigs namelijk een fantastische ‘wellness’ beleving. Ons team gaat respectvol, positief en integer met elkaar om. En met de gast. Zij voelen zich welkom en door ons in de watten gelegd. Het resultaat? Het meest geliefde wellness resort. Voor onze gast, collega en onze omgeving.


Uniek met een glimlach

Wie Fort Resort Beemster binnenloopt ervaart direct een bijzondere sfeer. Deze historisch plek is uniek en straalt warmte uit. Het interieur is stijlvol, warm, en het team geeft de gast meteen een warm en welkom gevoel. In alles zijn we uniek; van bijzonder materiaal gebruik en productkeuze tot een verrassend verwenontbijt en een afscheidscadeautje bij uitcheck voor onze hotelgasten. We denken na over wie we willen zijn en hoe wij onze gasten kunnen blijven verrassen. Altijd een welgemeende glimlach. Een vriendelijke lach verwarmt. Het geeft een welkom gevoel. En dat is precies het gevoel dat we gasten willen geven. Vanaf het moment dat gasten inchecken tot ze ontspannen weer naar huis gaan. Een glimlach is een klein gebaar dat een groot verschil maakt. 


Aandacht

Plezier, humor en oprechte interesse in de mensen om ons heen. Door goed om ons heen te blijven kijken zorgen we dat de gast niets tekort komt. Door gasten actief te benaderen, laat je ze merken dat je er voor ze bent. Echte verbinding, met de gast, maar ook met onze collega’s. Een gast ziet of het botert tussen het team. Een team dat goed samenwerkt, straalt dat uit. Het zorgt ervoor dat gasten zich op hun gemak voelen en het schept vertrouwen. Wij spreken waardering naar elkaar uit, begroeten elkaar en gunnen de ander het beste. Wat onze gasten zo waarderen? Dat wij het juiste doen op het juiste moment. Bijvoorbeeld het extra bijzonder maken van een huwelijksaanzoek of het in het zonnetje zetten van een groep vrijwilligers met een heerlijke wellness dag. Op deze manier worden zelfs gasten met een mindere ervaring de beste ambassadeurs. In ons team is er ruimte voor ontwikkelingen, ideeën en gaan wij eerlijk met elkaar om. Met een glimlach verlenen wij uitmuntende service en geven onze gasten zo het 9+ gevoel. Successen behalen wij samen, delen wij met elkaar en daar zijn wij merkbaar trots op.


Genieten

Een luxe ontspannende wellness beleving, met rust, ruimte, bijzondere faciliteiten, producten van de beste kwaliteit en bijzondere behandelingen en rituelen in onze sfeervolle spa. Onze gasten genieten, worden door ons verwend, verrast en gaan met een ontspannen, blij en tevreden gevoel naar huis.


Passie voor vernieuwing

‘Vernieuwing’: Wij en onze gasten zijn er dol op. Zo zijn wij altijd druk met het verbeteren van ons fort en het ontwikkelen van nieuwe faciliteiten en behandelingen om onze gasten te verrassen. De wereld verandert, dus wij ook. Met een steeds beter aanbod in faciliteiten, behandelingen en producten afgestemd op de wens van onze gast, waarbij wij ook aan het milieu denken! Bij Fort Resort Beemster komt een ieder met nieuwe ideeën en ontwikkelen wij deze samen. Zo worden wij iedere dag nóg beter.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}