Alle Golden Tulip Loosdrecht vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Golden Tulip Loosdrecht
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Golden Tulip Loosdrecht

Over Golden Tulip Loosdrecht

Golden Tulip Loosdrecht is een prachtig 4-sterren hotel en biedt een reeks aan faciliteiten voor zowel de zakelijke als de vrijetijdsgast. Zo heeft het hotel 11 vergaderzalen met een maximum capaciteit van 475 personen, een bar, een fantstisch terras direct aan het water, de mogelijkheid om een boot of fiets te huren en een restaurant.

BRANCHE, de Restaurant, Bar & Lounge - is de nieuwe hotspot aan de Oud Loosdrechtsedijk met het mooiste terras aan de Loosdrechtse Plassen.

BRANCHE is iedere dag geopend van 07.00 uur 's ochtends tot 22.00 's avonds voor een all day breakfast, een heerlijke salade, bagels of onze "No rules BRANCHE Burger". Heerlijk ontspannen loungen met een BRANCHE Smoothie tezamen met een bittergarnituurtje of een Oosters hapje.

BRANCHE is een restaurant, bar en lounge tezamen in een comfortabele ruimte en is met de grootste zorg ontworpen om een unieke, informele en relaxte sfeer te creëren. BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge biedt eten van uitstekende kwaliteit en een mooie selectie dranken met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Onze BRANCHE belofte: Gezellig - informeel en een tikkeltje trendy!

Golden Tulip Loosdrecht biedt een fantastische omgeving voor het houden van bijeenkomsten. Het hotel heeft 11 multifunctionele vergaderzalen met een totale maximum capaciteit van 150 personen. Alle zalen zijn modern aangekleed, hebben internet toegang en zijn voorzien van alle moderne AV faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle bijeenkomst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}