Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Gr8 Hotel Amsterdam Riverside

Provincialweg 38
1108 AB Amsterdam Noord-Holland (Nederland)

  • Sterren*** 3 sterren
  • HotelgroepGr8 Hotels
  • ContactHRM
  • Telefoon088-4540620
  • Websitewww.gr8hotels.nl

Anderen keken ook naar:

Gr8 Hotel Amsterdam Riverside is goed te bereiken door de voordelige ligging, nabij de A9 en op slechts kleine afstand gelegen van het stadshart van Amsterdam. Het hotel biedt een ruime parkeergelegenheid voor de deur waar u kunt parkeren voor €12,50 per 24 uur.

Gr8 Hotel Amsterdam Riverside biedt 3-sterren faciliteiten, met ruime kamers die warm zijn ingericht, voor een ‘Gr8’ prijs! Uw ontbijt is altijd inclusief en wordt verzorgd door het inpandige La Place.

Relaxen in de Gr8 Community Room
In de Gr8 Community Room kunt u genieten van de heerlijke open haard, tv kijken, wat eten of drinken in de Gr8 Kitchen, mensen ontmoeten of werken. Kortom: relaxen in een ontspannende sfeer! Of u nu een weekend wilt ontspannen, zakelijk reist of onderweg bent, een geweldig verblijf is gegarandeerd @ Gr8 Hotel Amsterdam Riverside!
https://www.gr8hotels.nl/nl/amsterdam/gr8-hotel-amsterdam-riverside/

Amsterdam is Gr8!
Het bruisend Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om haar rijke geschiedenis, het ruime aanbod aan kunst en cultuur, fantastische culinaire hoogstandjes en vele evenementen. Bovendien zijn de Amsterdamse grachten uniek werelderfgoed. Highlights als het Rijksmuseum en het Anne Frankhuis zijn zeker de moeite waard! Ook fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad. Historische plaatsjes als Muiden, Abcoude en Weesp zijn prachtig om te verkennen per fiets. Meer informatie vindt u op de website van Gemeente Amsterdam: iamsterdam.com.


 
Gr8 Hotels
Home » Hotels » Gr8 Hotel Amsterdam Riverside

Hotel vacatures bij Gr8 Hotel Amsterdam Riverside

Helaas… Gr8 Hotel Amsterdam Riverside heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures