Alle Gr8 Hotel Sevenum vacatures

  1. Medewerker housekeeping weekendhulp

    Gr8 Hotel Sevenum, Sevenum

    • Parttime, 1 - 32 uur p/w
Werken bij Gr8 Hotel Sevenum
Video over Stage receptionist(e) Sevenum

Over Gr8 Hotel Sevenum

  • Soort hotel: hotel
  • 64 kamers
  • 14 medewerkers

Gr8 Hotel Sevenum is gunstig gelegen, nabij de A67 en op slechts 10 minuten rijden van Venlo. Gr8 Hotel Sevenum bestaat uit 64 hotelkamers en een lobby waar wij al onze gasten welkom heten. Zowel hotelgasten als gasten die willen werken, bespreking hebben of even willen relaxen zijn welkom. De lobby is onderverdeeld in een woonkamer en keuken. In de woonkamer kunnen gasten plaatsnemen in de hippe stoeltje of de comfortabele bank bij de openhaard. Zowel in de keuken als woonkamer hangt een flatscreen tv waar ze hun favoriete programma kunnen kijken. Onze hotelgasten maken gebruik van het aangrenzend La Place restaurant. 


Het team van Gr8 Hotel Sevenum bestaat uit een Hotel Manager, Receptionistes en Housekeeping medewerkers. Zij zijn tussen 07:00 uur en 22:30 uur aanwezig. De vroege dienst werkt van 07:00 uur tot 15:30 uur en de late dienst werkt van 14:00 uur tot 22:30 uur. De nachtdiensten worden verzorgd door het bedrijf WMW waardoor het hotel 24 uur open is, alle dagen van het jaar.

Gr8 Hotel Sevenum beschikt over een eigen parkeerplaats waar gasten en collega's gratis gebruik van mogen maken. 


Stageplaatsen/leerlingen

Gr8 Hotel Sevenum vindt het belangrijk om goed opgeleid personeel te hebben. De start hiervoor begint mede bij het praktijkgedeelte van de opleiding. Door stagiaires op een juiste en motiverende manier te begeleiden blijven wij ook geprikkeld om het beste uit onszelf te halen. Tenslotte is elke leerling anders. Hoe mooi is het om iemand te zien groeien op de werkvloer door het beste uit diegene te halen en te blijven motiveren tot het doel is bereikt. Wij hebben ons doel bereikt wanneer de stagiaire Gr8 Hotel Sevenum verlaat met een extra dosis zelfvertrouwen en een schat aan praktijkervaring rijker. 

Resultaten : Gr8 Hotel Sevenum

Anderen keken ook naar:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}