Resultaat: 1 Job
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Grand hotel central

Kruiskade 12
3012 EH Rotterdam Zuid-Holland (Nederland)

Grand Hotel Central Rotterdam
Door de monumentale en unieke uitstraling is Grand Hotel Central hét hotel voor een comfortabele overnachting. Het hotel is in 1917 gebouwd en bestaat inmiddels al 100 jaar. Door de lange historie bevindt u zich in een huiselijke ambiance. In 2017 is het restaurant verbouwd tot een chique restaurant en club. 

Het hotel beschikt over 64 kamers (gerenoveerd in 2017), allen voorzien van een bad/douche, toilet, kabeltelevisie en koffie- en theefaciliteiten. Alle kamers zijn te bereiken met de lift. In de lobby van het hotel kunt u gratis gebruik maken van de gastencomputers. U kunt in het gehele hotel gebruik maken van het gratis WiFi-netwerk. Heeft u lekkere trek of bent u uw toilettas vergeten? Bij de receptie kunt u terecht voor diverse hartige en/of zoete snacks.

De locatie van het hotel is perfect als u in korte tijd veel van Rotterdam wilt zien. Grand Hotel Central is gelegen aan de Kruiskade midden in het centrum en dus niet voor niets op de beste locatie van Rotterdam. Het oude Luxor theater en Corso Casino bevinden zich direct naast het hotel en in de directe omgeving bevinden zich o.a. de Lijnbaan, het Hofplein, het gezellige Stadhuisplein, het Schouwburgplein, de Coolsingel en het Weena. Naast deze bekende (straat)namen vindt u binnen een straal van 250 meter talloze restaurants, bars, clubs, bioscopen en nog veel meer gelegenheden voor een perfect avondje uit. De bekende bezienswaardigheden zoals de Markthal en de Kubuswoningen zijn op loopafstand van het hotel.
Home » Hotels » Grand hotel central

Hotel vacatures bij Grand hotel central

Grand hotel central logo

Medewerker Technische Dienst

Grand hotel central, Rotterdam

Grand hotel central

De Technische Dienst is verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden en onderhoud binnen het hotel, inclusief...

29.08.2022

 Loading results