Alle Grand Hotel Huis ter Duin vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Grand Hotel Huis ter Duin
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Grand Hotel Huis ter Duin
 • Grand Hotel Huis ter Duin
  1. Koningin Astrid Boulevard 5
  2. 2202 BK / Noordwijk
  3. Zuid-Holland
  4. (Netherlands)
  5. 0713619220
  6. Website
 • Contact:
  S. Zehenpfenning

Over Grand Hotel Huis ter Duin

Huis ter Duin vacatures
Al vanaf 1885 ontvangt Grand Hotel Huis ter Duin haar gasten aan het strand van Noordwijk aan Zee. Leden van het Huis van Oranje, evenals leden van het Belgisch Koninklijk Huis, kunstenaars en acteurs bezochten regelmatig Huis ter Duin. In de zestiger jaren werd het hotel verkocht en doorverkocht en kwam uiteindelijk terecht in de handen van de huidige eigenaar.

Met haar rijke bestaan van ruim 125 jaar is het inmiddels uitgegroeid tot een vijfsterren deluxe hotel met 228 kamers, 22 suites en 4 penthouses. Het hotel is al bijna tien jaar aangesloten bij Preferred Hotel Group en mag zich daarmee als het ware het etiket van exclusief en luxueus hotel opplakken. Grand Hotel Huis ter Duin is het enige hotel in Nederland, naast bijna 140 hotels over de rest van de wereld, dat hierbij is aangesloten. Preferred Hotel Group kiest voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en werkt met het Quality Assurance Program. Deze service standards zijn enerzijds een handvat voor de medewerkers om het serviceniveau te waarborgen en anderzijds is het voor de gast een indicatie van het serviceniveau.

Onze restaurants maken van het verblijf van onze gasten een culinair hoogtepunt. Restaurant Latour is het prestigieuze a la carte restaurant van Grand Hotel Huis ter Duin en de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een informele lunch of diner kunnen de gasten terecht in Restaurant La Terrasse. Tijdens de zomermaanden kunnen de gasten volop genieten op de zonnige terrassen van La Terrasse, de Buitenbar en onze nieuwe aanwinst Breakers Beach House. Dit nieuwe strandpaviljoen is afgelopen zomer geopend en verwelkomt de gasten van harte voor een lichte maaltijd, lunch of een borrel op het terras. Tot de overige faciliteiten behoren: de Kids Club, diverse lounges, Bar Maritime, Club Conversation, de Gift Shop, het Health Centre met o.a. zwembad en sauna’s, het Wellness Centre en de fitness- en biljartruimte. Naast alle faciliteiten beschikt het hotel nog over 19 multifunctionele zalen  met een maximum capaciteit van 1500 personen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}