Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Grand Hotel Karel V Utrecht

Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht Utrecht (Nederland)

Grand Hotel Karel V, het enige vijfsterren hotel in Utrecht ligt in hartje centrum met 121 hotelkamers, 13 zalen, Bistro Karel 5, Restaurant Karel 5 en een wellness– en fitness centre.
Grand Hotel Karel V staat voor open communicatie, plezierige werksfeer, een veelbelovend product in een prachtig historisch pand en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform horeca cao met interessante extra’s zoals het ‘weten waar je werkt programma’. Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart! Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken wij zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!
 
Home » Hotels » Grand Hotel Karel V Utrecht

Hotel vacatures bij Grand Hotel Karel V Utrecht

Helaas… Grand Hotel Karel V Utrecht heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures