Alle GuestHouse Hotel Kaatsheuvel vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel
  1. Gasthuisstraat 118
  2. 5171 GJ / Kaatsheuvel
  3. Noord-Brabant
  4. (Nederland)
  5. 0416-273567
  6. Website
 • Contact:
  Marieke Schelfhorst
Video over Zelfstandig werkend kok - foodprofessional

Over GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Wie zijn wij eigenlijk?
GuestHouse Hotels exploiteert Hotel de Kroon, een klein hotel in Kaatsheuvel, op loopafstand van de Efteling. Het Hotel beschikt over 14 hotelkamers en een ruime lobby en ontbijtruimte. Eind 2018 openen we 14 extra hotelkamers.

En in juni 2018 is het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel, geopend op slechts 50 meter van Hotel de Kroon. In dit nieuwe complex aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel is een supermarkt-, food- en hotelconcept gerealiseerd waar het tegengaan van voedsel verspilling en innovatieve gastvrijheid de centrale thema’s zijn. Het doel van GuestHouse Kitchen is om onder andere de voedselverspilling van de Albert Heijn met 50% te verminderen. Dit houdt in dat er iedere dag creatief gekookt wordt met de aangeboden producten van de Albert Heijn.
 
Op de begane grond zit een ultramoderne Albert Heijn supermarkt met een horeca gelegenheid, GuestHouse Kitchen, waar gasten kunnen genieten van dagvers bereide maaltijden die zij ter plekke kunnen consumeren of mee kunnen nemen. Op de eerste etage bevindt zich een supergaaf hotelconcept, genaamd GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Het hotel heeft 69 familiekamers, een ruime lobby, meeting rooms en een mooie groene daktuin.
 
Beide hotels worden door 1 operationeel team gerund.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}