Alle Hampshire Hotel - Newport Huizen vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Hampshire Hotel - Newport Huizen
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Hampshire Hotel - Newport Huizen

Over Hampshire Hotel - Newport Huizen

HOTEL
Hampshire Hotel - Newport Huizen is een groots hotel op een grootse lokatie.
Aan de ene kant kijkt u uit op het prachtige Gooimeer, aan de andere kant kunt u uw bootje aanleggen in de kleine haven en via onze eigen aanlegsteiger heerlijk relaxen op ons prachtige terras van ClubNewport1852 - Restaurant&Foodbar.

Het hotel verwelkomt door de week veel zakelijke gasten die gebruik maken van de vergaderfaciliteiten van het hotel en van de F&B-faciliteiten in of vanuit ClubNewport1852.
In het weekend weten steeds meer leicure gasten het hotel te vinden.

RESTAURANT - F&B
Peter Gast van michelinsterrenrestaurant 't SchultenHues uit Zutphen is verantwoordelijk voor het neerzetten van het F&B concept van ClubNewport1852. De gerechten en de wijnen op de kaart zijn 'Inspired by 't SchultenHues'. Zo vindt u klassiekers van de hand van Peter Gast, maar ook schalen Fruit-de-Mer en heerlijke stukken vlees van de grill. De keuken staat onderleiding van Chef Rinaldo van Berlo, de voormalig rechterhand van Peter Gast.
Deze hippe locatie – een werkelijke must voor foodies – is ingericht door interieur architect Feran Thomassen en ligt pal aan de jachthaven zodat vanaf het terras genoten kan worden van een zeer ontspannen uitzicht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}