Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Hotel Het Raedthuys

Markt 2
4695 CE Sint-Maartensdijk Zeeland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepGeen onderdeel hotelgroep
  • ContactRobin en Suzanne
  • Telefoon0166-662 626
  • Websitewww.raedthuystholen.nl
Hotel Het Raedthuys gevestigd in Sint-Maartensdijk op het eiland Tholen, biedt luxe en stijl in een schilderachtige omgeving met volop watersportmogelijkheden. Het viersterren hotel in Zeeland is uniek gelegen in de Zuidwestelijke Delta, vlakbij Nationaal Park Oosterschelde, op een steenworp afstand van Bergen op Zoom en met gemakkelijk aan te rijden wereldsteden als Antwerpen en Rotterdam.
De bijzondere combinatie van kwaliteit en intieme sfeer in Hotel Het Raedthuys is hartverwarmend. Het betreft een veelzijdige locatie waar men onder één dak heerlijk kan eten en drinken, feesten, trouwen, comfortabel overnachten, vergaderen, sporten en relaxen. Het Raedthuys, gesitueerd in het voormalige gemeentehuis van Sint Maartensdijk, straalt een en al nostalgie uit. In het hele pand zijn er kunstschatten te bewonderen, met onder andere meubilair en schilderijen uit de zestiende en de zeventiende eeuw. Het Hotel beschikt over 10 Deluxe classic kamers in authentieke style, 10 Superior Deluxe hotelkamers en 9 ruim ingerichte hotelappartementen.
Hotel Het Raedthuys is een fraaie mix van historie en moderne faciliteiten. Enerzijds zijn er historische vergaderruimtes, zoals de oude raadzaal en burgemeesterkamer. Anderzijds een beautysalon en wellness voor privé gebruik en natuurlijk overal gratis wifi.

In het sfeervolle restaurant worden de gasten verwend met gerechten uit de internationale keuken, met een knipoog naar het heden. Daarbij wordt teruggekeerd naar de basis, met culinaire hoogstandjes die niet uit een pakje, bakje of een zakje komen, maar vers uit de Oosterschelde of van de Zeeuwse klei. Voor het professionele team van enthousiaste medewerkers is gastvrijheid een tweede natuur. De enthousiaste medewerkers staan immers klaar om gasten uit binnen- en buitenland te verwelkomen.

In 2017 heeft Hotel Het Raedthuys 5 Meetingssterren geclassificeerd gekregen.
 
Home » Hotels » Hotel Het Raedthuys

Hotel vacatures bij Hotel Het Raedthuys

Helaas… Hotel Het Raedthuys heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures