Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde

Noordeinde 33
2514 GC Den Haag Zuid-Holland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepBorealis Hotel Group
  • ContactFloor Struik
  • Telefoon070 209 9000
  • Website
    https://www.ihg.
    com/hotelindigo/hotels/us/en/the-hague/hagrp/hoteldetail

Anderen keken ook naar:

In het hart van het Parlementscentrum van Den Haag, gelegen op een prestigieuze plek tegenover het Koninklijk Paleis Noordeinde, opende Hotel Indigo Den Haag - Koninklijk Paleis in 2018 . Ooit bezet door "De Nederlandsche Bank", leent ons boetiekhotel met 63 kamers, restaurant, Speakeasy bar en 2 vergaderzalen / private dining enkele van deze unieke elementen in haar decor. Elk Hotel Indigo is uniek en biedt een levendige, boeiende en authentieke boetiekervaring die gasten een echte beleving van de buurt geeft - het leveren van een ervaring die echt een weerspiegeling is van de lokale cultuur, karakter en geografie.

Bij Hotel Indigo The Hague - Royal Palace hebben onze teamleden veel kennis van de buurt; zij weten waar de verborgen juweeltjes te vinden zijn die het ontdekken waard zijn. Dat is typisch voor Hotel Indigo. Dat is waar jij in beeld komt. Als je deel uitmaakt van het merk Hotel Indigo, bent je meer dan alleen een functietitel.
 
Wil je werken voor een boetiekhotel, met de zekerheid die je krijgt als je werkt voor een van 's werelds grootste hotelbedrijven? Heb je het gevoel dat je deel moet uitmaken van iets super opwindends ... Bij Hotel Indigo The Hague - Royal Palace zoeken we mensen die energiek, toegankelijk en cultureel zijn met een gevoel voor plezier; altijd nieuwsgierig om meer te ontdekken en suggesties delen met onze gasten. Bovenal zoeken we mensen die warm, beleefd en vriendelijk zijn, zodat gasten zich geïnspireerd voelen om met je in gesprek te gaan, vragen te stellen en hun wensen en voorkeuren te delen, zodat ze een echt persoonlijke ervaring krijgen. 

Je carrière zal net zo uniek zijn als jijzelf, we geven je alle ondersteuning op maat die je nodig hebt om een geweldige start te maken, betrokken te zijn en te groeien.

En omdat Hotel Indigo deel uitmaakt van IHG, profiteert je ook van alle kansen die je krijgt als 
je deel uitmaakt van een succesvol, wereldwijd hospitality bedrijf met meer dan 5000 hotels in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Dus wie je ook bent en wat je ook graag doet, breng jouw passie naar Hotel Indigo en IHG en wij zorgen ervoor dat je de ruimte krijgt om jezelf te zijn.
Borealis Hotel Group
Home » Hotels » Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde

Hotel vacatures bij Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde

Helaas… Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures