Alle Hotel Nobel vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Hotel Nobel
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Hotel Nobel
  1. Gerrit Kosterweg 16
  2. 9162 EN / Ballum
  3. Friesland
  4. (Nederland)
  5. 0519554157
  6. Website
 • Contact:
  Richard Veerbeek

Over Hotel Nobel

Nobel - warm hart van Ameland Middenin de kern van het authentieke dorpje Ballum, gelegen op het waddeneiland Ameland, met haar eeuwenoude huisjes en de ambachtelijke straten die doen denken aan de tijden van weleer, is de gastvrijheid van Nobel meer dan 100 jaar een begrip. Al sinds vier generaties staan de Nobels dag en nacht klaar voor gasten, gastvrijheid stroomt hen door het bloed. De geschiedenis is nog steeds goed voelbaar, maar Nobel is met zijn tijd meegegaan. Geschiedenis en moderne luxe gaan hier hand in hand.
Nobel staat voor ‘genieten'.  
Naast ons gezellige, waar de sfeer van vroeger nog voelbaar is, is Nobel een hotel met moderne design kamers. Nobel Restaurant is een culinaire belevenis. In onze slijterij kan men, naast het Nobeltje, een keur aan mooie wijnen en whisky's proeven en kopen. 

Hotel Nobel is een bedrijf dat zich iedere dag weer ontwikkelt. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan deze ontwikkeling.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}