Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Hotel Nobel

Gerrit Kosterweg 16
9162 EN Ballum Friesland (Nederland)

  • Sterren**** 4 sterren
  • HotelgroepQL Hotels
  • ContactRichard Veerbeek
  • Telefoon0519554157
  • Websitewww.hotelnobel.nl
Nobel - warm hart van Ameland Middenin de kern van het authentieke dorpje Ballum, gelegen op het waddeneiland Ameland, met haar eeuwenoude huisjes en de ambachtelijke straten die doen denken aan de tijden van weleer, is de gastvrijheid van Nobel meer dan 100 jaar een begrip. Al sinds vier generaties staan de Nobels dag en nacht klaar voor gasten, gastvrijheid stroomt hen door het bloed. De geschiedenis is nog steeds goed voelbaar, maar Nobel is met zijn tijd meegegaan. Geschiedenis en moderne luxe gaan hier hand in hand.
Nobel staat voor ‘genieten'.  
Naast ons gezellige, waar de sfeer van vroeger nog voelbaar is, is Nobel een hotel met moderne design kamers. Nobel Restaurant is een culinaire belevenis. In onze slijterij kan men, naast het Nobeltje, een keur aan mooie wijnen en whisky's proeven en kopen. 

Hotel Nobel is een bedrijf dat zich iedere dag weer ontwikkelt. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan deze ontwikkeling.
QL Hotels
Home » Hotels » Hotel Nobel

Hotel vacatures bij Hotel Nobel

Helaas… Hotel Nobel heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures