Resultaat: 0 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie

Werken bij Hotel Pillows Zwolle

Stationsweg 9
8011 CZ Zwolle Overijssel (Nederland)

Pillows Hotels
Pillows Hotels speelt met haar elegante en huiselijke hotels in op de wensen van de reiziger die houdt van een persoonlijke benadering in een zorgvuldig gecreëerde en bijzondere setting. Dit alles als tegenhanger van de vaak onpersoonlijkere benadering en onderlinge uitwisselbaarheid van de grotere hotelketens.
Met uitmuntende en professionele dienstverlening, efficiënte systemen die volledig op de behoeften van haar gasten zijn ingericht en het eerder aangehaalde huiselijk gevoel zorgt Pillows Hotels voor een zeer hoge gasttevredenheid en daarmee vele loyale gasten. Met optimale en duurzame (bedrijfs-)resultaten als gevolg.
 
Hotel Pillows Zwolle
Hotel Pillows Zwolle, gelegen nabij het station in het centrum van de stad, is een luxe boutique hotel. Begin 2017 zal het hotel na een volledige make-over haar deuren openen conform het nieuwe Pillows concept. Er zal een luxe restaurant met terras verreizen, uitgebreide mogelijkheden voor zakelijke meetings als ook nieuw ingerichte luxury rooms. Pillows Hotels is dan ook, ter uitbreiding op haar huidige team, op zoek naar medewerkers die willen werken aan en in een volledig vernieuwd hotel concept.
IHMG - International Hotel Management Group
Home » Hotels » Hotel Pillows Zwolle

Hotel vacatures bij Hotel Pillows Zwolle

Helaas… Hotel Pillows Zwolle heeft geen open vacatures op dit moment..

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures