Alle Hotel Pillows Zwolle vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Hotel Pillows Zwolle
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Hotel Pillows Zwolle

Over Hotel Pillows Zwolle

Pillows Hotels
Pillows Hotels speelt met haar elegante en huiselijke hotels in op de wensen van de reiziger die houdt van een persoonlijke benadering in een zorgvuldig gecreëerde en bijzondere setting. Dit alles als tegenhanger van de vaak onpersoonlijkere benadering en onderlinge uitwisselbaarheid van de grotere hotelketens.
Met uitmuntende en professionele dienstverlening, efficiënte systemen die volledig op de behoeften van haar gasten zijn ingericht en het eerder aangehaalde huiselijk gevoel zorgt Pillows Hotels voor een zeer hoge gasttevredenheid en daarmee vele loyale gasten. Met optimale en duurzame (bedrijfs-)resultaten als gevolg.
 
Hotel Pillows Zwolle
Hotel Pillows Zwolle, gelegen nabij het station in het centrum van de stad, is een luxe boutique hotel. Begin 2017 zal het hotel na een volledige make-over haar deuren openen conform het nieuwe Pillows concept. Er zal een luxe restaurant met terras verreizen, uitgebreide mogelijkheden voor zakelijke meetings als ook nieuw ingerichte luxury rooms. Pillows Hotels is dan ook, ter uitbreiding op haar huidige team, op zoek naar medewerkers die willen werken aan en in een volledig vernieuwd hotel concept.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


--}}